"de Bol" fase 2 te Schoonhoven

 

Nog 2 kavels te koop!


In de Bol fase 2 zijn nog twee vrije kavels te koop. Dit is een stuk grond, waar u een eigen woning op kunt (laten) bouwen. In de eerste fase is er één kavel verkocht, hier staat inmiddels al een vrijstaande villa. Op onderstaande foto kunt u zien waar de nu beschikbare vrije kavels zich bevinden. 

 

 

 

Locatie vrije kavels

De kavels liggen aan de noordkant van de buurt en hebben een fantastisch uitzicht over de Krimpenerwaard. U woont aan de rustige Opweg en krijgt een eigen oprit over het water die u deelt met de buren. Op dit gedeelte van de Opweg komt nagenoeg geen autoverkeer langs. Op zonnige weekenddagen ziet u hier voornamelijk wielrenners voorbij snellen en wandelaars die genieten van een ontspannen wandeling in het ochtendgloren.


Kavelpaspoorten per kavelnummer

Omdat ieder kavel uniek is, hebben ze elk een eigen 'kavelpaspoort'. In dit paspoort vindt u alle belangrijke informatie over de kavel en de bijbehorende mogelijkheden.

Kavelpaspoort kavelnummer 1 (TE KOOP)
Opweg 80b
Kaveloppervlake: 652 m² 
Kavelprijs: € 262.500 v.o.n.

Kavelpaspoort kavelnummer 2 (VERKOCHT)
Opweg 80a
Kaveloppervlakte: 573 m²
Kavelprijs: n.v.t.

Kavelpaspoort kavelnummer 4 (TE KOOP)
Opweg 78a
Kaveloppervlakte: 503 m² 
Kavelprijs: € 257.500 v.o.n.

Kavelpaspoort kavelnummer 5 (VERKOCHT)
Opweg 76c
Kaveloppervlakte: 664 m²
Kavelprijs: € 282.500 v.o.n. 


Laten bouwen of zelf aan de slag? 

U kunt ervoor kiezen de woning te laten bouwen of om alleen de kavel af te nemen en hier binnen de kaders van de gemeente zelf een woning te bouwen.

Links naar kaders gemeente
In het beeldkwaliteitsplan en het bestemmingsplan kunt u zien welke kaders de gemeente stelt als u zelf de woning gaat bouwen.

Begeleiding door U-Build 
Bij het zelf (laten) bouwen van een woning komt veel kijken! Zowel technisch als organisatorisch en budgetair gezien. Daarom bieden wij u de mogelijkheid aan hierin begeleid te worden door bureau U-Build. Zij hebben ruime ervaring met- en kennis van het bouwen op eigen kavel. Vraag de makelaar naar meer informatie en maak een afspraak voor een vrijblijvend (en gratis) eerste gesprek.