"de Bol" fase 2 te Schoonhoven

 

De Bol 

Aan de rand van Schoonhoven Noord ligt De Bol. Een nieuwe wijk gebouwd in jaren ’30 stijl. De huizen zijn gebouwd met oog voor detail en een hoogwaardige afwerking. In januari 2011 startte de bouw en inmiddels telt de wijk 31 nieuwe woningen en 2 appartementencomplexen.

Fase 2 te koop!
De nieuwbouwwijk lijkt in eerste opzicht helemaal af... Toch zijn er nog plekken vrij waar binnenkort gebouwd wordt! In totaal zijn er momenteel 4 vrije kavels en 1 Twee-onder-éénkap woning (bouwnummer 23) te koop! Bekijk hier de woningen die te koop zijn.  

Op de hoek van de Opweg en Gerrit Greupstraat tegenover de moestuintjes is nog plek voor een twee-kapper. Ook tegenover de speelweide naast de rijwoningen aan de Gerrit Greupstraat kan nog een twee-kapper komen. Op het woon-eiland aan de Willem Littelstraat is ook nog plek voor een twee-kapper.

De vier fantastische kavels direct gelegen aan de Krimpenerwaard zijn ook nog beschikbaar. Hier kunt u kiezen voor een vrijstaand huis of u kunt ervoor kiezen de kavel af te nemen en binnen de kaders van de gemeente hier zelf een woning te bouwen.

De woningen in de nieuwe wijk De Bol zijn in samenspraak met de toekomstige bewoners ontwikkeld. Feiten, wensen en behoeften van toekomstige bewoners zijn in kaart gebracht. Deze zijn vervolgens gebruikt in de opzet en uitwerking van het uiteindelijke plan. Details uit de jaren ’30 en een landelijke stijl vormden de basis. Sierlijke voordeuren, een mooie platte steen, ambachtelijke bouw en een rijke detaillering zijn mede dankzij de deelnemers teug te vinden in de woningen. 

Het resultaat: een gevarieerde woonwijk met onder andere 2-onder-1-kapwoningen, vrijstaande- en patiowoningen. Maar ook een heel fraai penthouse en terrasappartementen met een waanzinnig uitzicht op de Krimpenerwaard. Met een woning op De Bol kunt u oprecht zeggen dat u woont op een plek met het mooiste uitzicht van Schoonhoven.