4 royale en duurzame woningen

Royale en zéér complete woningen

Slechts nog 3 woningen beschikbaar! 

De bouw van deze woningen is inmiddels gestart en worden in juni 2020 opgeleverd. 

De 4 twee-onder-één-kap woningen (type Groenoord) worden zéér compleet aangeboden:

 • Inclusief 2,4 meter verlenging
 • Inclusief keukencheque
 • Inclusief sanitair en tegelwerk in de badkamer en het toilet
 • Inclusief vloerverwarming/koeling op de begane grond en verdieping
 • Inclusief zonnepanelen
 • Maar liefst 13,14 meter diep!
 • Super duurzaam: EPC 0!
 • Gasloze woning inclusief warmtepomp (met mogelijkheid tot lease)
 • Fraaie ligging naast een parkje

Let op: De getoonde vrij op naam prijzen zijn op basis van een bodemwarmtepomp in de lease met een huurprijs van € 150,- per maand. U kunt er voor kiezen om tegen een meerprijs van € 16.450,- de bodemwarmtepomp in eigendom te verkrijgen. 

Inbegrepen meerwerkopties

Het kan voorkomen dat nog niet alle woningen zijn verkocht ten tijde van het opstarten van de bouwwerkzaamheden. In dat geval worden deze woningen onverkocht meegebouwd. Dit houdt in dat wij zelf de meerwerkopties kiezen. Deze meerwerkkeuzes worden zorgvuldig bepaald aan de hand van veelvoorkomende keuzes bij de omliggende bouwnummers in combinatie met onze jarenlange ervaring.

De koopsom van bouwnummers 1, 3 en 4 bevat onder andere:

 • 2,4 meter verlenging van de achtergevel
 • Houten tuindeuren  in de achtergevel met zijlichten tot op de vloer
 • Vorstvrije buitenkraan
 • Extra aansluitingen en loze leidingen

Vraag ons naar de volledige lijst met gekozen meerwerkopties en bijbehorende tekeningen.

Op en top duurzaam

EPC 0: Klaar voor de toekomst

Het duurzaamheidsniveau van een nieuwbouwwoning wordt uitgedrukt in een EPC-waarde. Hierbij geldt: hoe lager, hoe beter. De maximaal toegestane EPC is op dit moment 0,4. In 2020 wordt waarschijnlijk een EPC van 0,0 verplicht. Deze woningen hebben nu al een EPC van 0,0, u bent dus helemaal klaar voor de toekomst!

Gasloos & bodemwarmtepomp

Deze nieuwbouwwoningen zijn volledig gasloos. Dat betekent dat er geen gasaansluitingen zijn en dat u bijvoorbeeld elektrisch kookt. Gasloos wonen is beter voor het milieu en bespaart fossiele brandstoffen. U bent niet afhankelijk van schommelende gasprijzen en belastingen op gas. Hiervoor maakt de CV-ketel plaats voor een milieuvriendelijk alternatief: een warmtepomp. Maar wat doet een warmtepomp nou precies? Een warmtepomp haalt warmte uit de bodem of buitenlucht en gebruikt deze voor de verwarming van uw woning en het tapwater. Roosdom Tijhuis maakt voor haar woningen gebruik van een bodemwarmtepomp, bekijk deze video voor een heldere toelichting. In combinatie met het Triple HR+++ glas profiteert u van een zeer comfortabel binnenklimaat en lage lage woon- en energielasten.

Inclusief zonnepanelen

Om uw woning extra energiezuinig te maken helpt de zon een handje. De zonnepanelen op uw aanstaande woning vangen het zonlicht op en zetten dit om in elektrische energie. Een omvormer zet deze energie om in bruikbare stroom waarna het kan worden geleverd aan het elektriciteitsnet. Uw eigen stroomverbruik wordt vervolgens verrekend met de opgewekte stroom van uw zonnepanelen.

Financiële voordelen

Vanwege alle duurzame en energiebesparende toepassingen in deze woningen profiteert u van lagere woonlasten. U heeft namelijk recht op een groenverklaring waarmee u bij een aantal hypotheekverstrekkers in aanmerking voor een groene financiering. Hierdoor ontvangt u een aantrekkelijke korting krijgt op uw hypotheekrente. Daarnaast zijn er vanwege het duurzaamheidsniveau van EPC 0 (vaak) meer leenmogelijkheden. Informeer hierover bij uw hypotheekverstrekker.

Voor meer info:  www.essezoom-roosdomtijhuis.nl