Newport Nesselande Kopenhagen te Rotterdam

 

 

Look who’s coming!

Na lang wachten komt eindelijk deelplan Kopenhagen eraan. Met de komst van de 3e nieuwbouw toren zal Newport Nesselande in Rotterdam worden voltooid.

Iedere dag vakantiegevoel!

Kopenhagen bestaat uit circa 93 drie- vier- en vijfkamerappartementen en daarnaast uit 28 drielaagse nieuwbouw eengezinswoningen. Een deel van de appartementen is bestemd voor verhuur, de overige appartementen worden te koop aangeboden.

Verkoop appartementen gestart!

De verkoop van Kopenhagen Tower en Kopenhagen Lakefront is gestart. Kopenhagen Tower bestaat uit 15 appartementen van circa 103 m2. De appartementen zijn gelegen op de 7e t/m de 21e verdieping. De appartementen in Lakefront variëren van circa 85 m2 tot circa 168 m2 en vindt u op de 1e t/m de 6e verdieping. Alle appartementen hebben een fantastisch uitzicht en een zonnige buitenruimte uitkijkend over Zevenhuizerplas. 

Een overzicht van de nog beschikbare appartementen vindt u op de website: https://www.newport-nesselande.nl/woningen/

Newport Nesselande

Newport NesselandeNewport Nesselande combineert door de ligging aan de Zevenhuizerplas op een bijzondere manier wonen met winkelen en recreëren. Inspiratiebron voor het ontwerp zijn leefomgevingen in steden als Barcelona en Kopenhagen. Aan de plas staan inmiddels twee gebouwen, die zijn ontworpen door Joan Busquets (deelproject Barcelona) en Meyer Van Schouten (deelproject Miami). De derde toren (deelplan Kopenhagen), een ontwerp van 3X Nielsen, is in voorbereiding. De verkoop van 44 appartementen start in juli 2019.  

Wonen in deelplan Kopenhagen

Binnen het derde en laatste deelplan van Newport Nesselande, deelplan Kopenhagen, komen diverse appartementen en eengezinswoningen. Zo is er voor elk wat wils. Alle appartementen hebben zicht op de Zevenhuizerplas en zijn voorzien van een groot en zonnig balkon/terras.

Hoogwaardig woon-, winkel- en verblijfsgebied

Met de nabijheid van enerzijds het Groene Hart en anderzijds het centrum van Rotterdam en uitvalswegen, ligt Nesselande uitermate gunstig. Door de aanwezigheid van drie parken, de Zevenhuizerplas en de vele voorzieningen, is Newport Nesselande een hoogwaardig woon-, winkel- en verblijfsgebied met veel vrijetijdsvoorzieningen en watersportmogelijkheden.

 

 

 

 

 

 

 

Woningaanbod fase 2

Eengezinswoningen

Op 4 juni 2020 start de verkoop van de 28 eengezinswoningen in deelplan Kopenhagen. De woningen zijn verdeeld over verschillende drielaagse woningtypes van circa 147 m2. De woningen hebben een diepe achtertuin en dakterras én worden opgeleverd inclusief keuken, sanitair en tegelwerk.  

U kunt zich nu inschrijven voor de pre-sale. Wij houden u dan op de hoogte omtrent de verdere ontwikkelingen. Bekijk het aanbod en schrijf u nu in.