Project Zelling in Nieuwerkerk aan den IJssel

 

De verkoop is gestart!

Het is zover! De woningen en appartementen Zelling in Nieuwerkerk aan den IJssel zijn vanaf nu in verkoop!

Ga naar de website en schrijf je in! Per bouwnummer vind je woningplattegronden, geveltekeningen een technische omschrijving en natuurlijk niet te vergeten de koopsommen terug.

Op de dynamische kavelkaarten kun je eenvoudig zien waar welke woning of appartement in Zelling is gelegen.

Let op! Ook wanneer je in de afgelopen weken je bouwnummervoorkeuren aan ons hebt doorgegeven, moet je je alsnog officieel inschrijven voor een woning/appartement in het project!

De inschrijving sluit op maandag 30 november a.s. om 10:00 uur. Dus neem rustig de tijd!

 

Luxe wonen aan de Hollandsche IJssel

Op een prachtige locatie in een bocht aan de Hollandsche IJssel, worden 58 nieuwe woningen gerealiseerd. Allemaal licht, ruimtelijk en luxe afgewerkt. Zelling wordt een bijzondere mix van panoramawoningen, twee- en drielaagse splitlevelwoningen en luxe appartementen aan het water en een nieuw aan te leggen groen park.

Dichtbij natuur en stad

Zelling ligt aan de Hollandsche IJssel die zich een weg door het veenlandschap slingert. Langs de oevers met wuivende rietkragen liggen de groene weilanden en gezellige dorpjes. In Zelling woon je op loopafstand van recreatiegebied Hitland, dichtbij diverse uitvalswegen en via de snelweg A20 ben je in 15 minuten in Rotterdam. De nabijgelegen golfbaan is met 27 holes een uitdaging voor iedereen die graag een balletje slaat.

De woningen

Zelling omvat 58 woningen, bestaande uit 9 brede panoramawoningen, 32 speelse splitlevel woningen van twee of drie woonlagen en 17 luxe appartementen. De woningen volgen de licht gebogen lijn van de rivieroever. Aan de voorzijde ligt een damwand verhuld met een natuurlijke rietkraag die het water van het wandelpad scheidt. Welke woning je ook kiest, je hebt altijd vrij zicht en geniet vanuit je woonkamer van een prachtig uitzicht over de rivier en/of het groene nieuw aan te leggen park. De woningen worden volledig gasloos en energieneutraal gebouwd voor een duurzaam wooncomfort voor nu én in de toekomst.

 

 

Je leest nog veel meer over het project op de vernieuwde website.

Interesse? Schrijf je nu in

Heb je interesse in een woning op deze unieke locatie? Schrijf je dan in op de nieuwe website en vul de enquête in over jouw woonwensen.