Jeu Esse Zoom te Nieuwerkerk ad IJssel

 

 

Jeu Esse Zoom, Nieuwbouw in Nieuwerkerk a/d IJssel

 

In Nieuwerkerk aan den IJssel wordt de nieuwe wijk Jeu Esse Zoom gebouwd. In Esse Zoom is het ontspannen wonen, met rust en ruimte om je heen. Een wijk die opgedeeld is in verschillende knusse woonbuurten met ieder een eigen karakter. Kleinschalige wooneilanden worden opgevolgd door buurten in een parkrijke omgeving.

Het goede leven

Plezier, vrijheid en ontspanning. Dat is wat het goede leven in Jeu weerspiegelt. Een groene buurt met verschillende type woningen, gebaseerd op de gedetailleerde bouwstijl uit de jaren 30. Gelegen aan de bovenkant van de wijk Esse Zoom, tussen de groenstrook in het midden van de wijk en een brede sloot aan de kant van Esse Laag. Met ruimte voor speelvoorzieningen en ruime tuinen is er voor jong en oud, van spel tot barbecue, daardoor genoeg speelplezier te beleven.

Start van de verkoop

Op donderdag 22 november einde dag start de online verkoop van Jeu! Vanaf de 22ste kun je hier de verkoopdocumentatie van alle 33 woningen bekijken en inschrijven op jouw favoriete woning. Wil jij hiervoor een inschrijflink ontvangen? Meld je dan hier aan als belangstellende.

Meet en Greet Jeu

We kunnen ons voorstellen dat je bij het zien van de verkoopdocumentatie vragen hebt over de woningen, planning of andere zaken. Daarom organiseren we op maandag 26 november een Meet en Greet. Tijdens deze avond worden de verschillende woningtypen gepresenteerd, kun je de brochure ophalen en zijn alle partijen aanwezig om mogelijk vragen te beantwoorden.

Wanneer: maandag 26 november, van 19:00 tot 20:30 uur

Waar: Leefgoed De Olifant, Groenendijk 325, 2911 BB, Nieuwerkerk aan den IJssel
Route: Komende vanuit de kant van Nieuwerkerk a/d IJssel, rijd je een lang stuk over de (smalle) dijk langs de IJssel om bij Leefgoed De Olifant te komen. Vind je dit niet prettig, rijd dan vanuit Capelle a/d IJssel de dijk op (via de Zuiderbreedte), vanaf hier is het minder dan 1 km naar Leefgoed De Olifant