Jeu Esse Zoom te Nieuwerkerk ad IJssel

  

Jeu Esse Zoom, Nieuwbouw in Nieuwerkerk a/d IJssel

 

Nog 1 woning beschikbaar!  Bouwnummer 25 - adres Corrente 33

 

In Nieuwerkerk aan den IJssel wordt de nieuwe wijk Jeu Esse Zoom gebouwd. In Esse Zoom is het ontspannen wonen, met rust en ruimte om je heen. Een wijk die opgedeeld is in verschillende knusse woonbuurten met ieder een eigen karakter. Kleinschalige wooneilanden worden opgevolgd door buurten in een parkrijke omgeving.

Het goede leven

Plezier, vrijheid en ontspanning. Dat is wat het goede leven in Jeu weerspiegelt. Een groene buurt met verschillende type woningen, gebaseerd op de gedetailleerde bouwstijl uit de jaren 30. Gelegen aan de bovenkant van de wijk Esse Zoom, tussen de groenstrook in het midden van de wijk en een brede sloot aan de kant van Esse Laag. Met ruimte voor speelvoorzieningen en ruime tuinen is er voor jong en oud, van spel tot barbecue, daardoor genoeg speelplezier te beleven.

Maak kennis met de woningtypen van Jeu

Jeu bestaat uit 33 woningen in verschillende varianten. Van een rijwoning tot een vrijstaande woning, hier geniet je in de tuin van het groene en waterrijke poldergebied. De zes verschillende woningtypen die in Jeu gebouwd worden, zijn verre van standaard. Een speels opgezette buurt in een Oud-Hollandse stijl met verspringingen en variatie in de gevelkleur.

Daarnaast zijn de tuinen speels en in verschillende groottes. Een fijne voortuin of een brede achtertuin? In Jeu leef je niet alleen binnen, maar ook buiten.
Meer informatie over de woningen vind je op de downloadpagina.