De Lanen Esse Zoom te Nieuwerkerk ad IJssel

 

 

Start verkoop 27 woningen: 11 april

Woensdag 11 april is het zover! Dan gaat Roosdom Tijhuis in verkoop met de Lanen, het vierde deelgebied in plan Esse Zoom te Nieuwerkerk aan den IJssel. Het aanbod van de Lanen zal bestaan uit 22 rijwoningen, 4 twee-onder-één-kap woningen en 1 vrijstaande woning. Roosdom Tijhuis uit Capelle aan den IJssel is zowel de ontwikkelaar als de bouwer van dit prachtige deelplan. 

Vanaf 17:00 tot 19:00 uur bent u van harte welkom bij hotel Van der Valk te Nieuwerkerk aan den IJssel (Parallelweg Zuid 185). De teams van Scheele Makelaars en Van Herk Makelaardij staan u daar graag te woord. Tevens ontvangt u informatie zoals oppervlaktes, afmetingen en prijzen. Heeft u interesse in een woning? Dan kunt u zich gelijk inschrijven om kans te maken op een optie.

Bent u verhinderd? Geen probleem. Vanaf de start verkoop vindt u tevens alle informatie op de website http://roosdomtijhuis.nl/project/esse-zoom/ Daarnaast kunt u zich tot woensdag 18 april, 12:00 uur inschrijven voor een optie bij de bovenstaande makelaars. Daarna zullen de opties worden toegewezen aan de gelukkigen.

Graag tot woensdag 11 april!

 

 

Esse Zoom

Esse Zoom wordt de nieuwste woonwijk aan de zuidkant van Nieuwerkerk aan den IJssel. Een wijk met waterrijke overgangen naar open landschap en groene ruimtes om elkaar te ontmoeten. Hier is het ontspannen wonen, met rust en ruimte om je heen. De verschillende kleinschalige woonbuurten hebben ieder hun unieke sfeer, en door de grote verscheidenheid aan woningen, is hier voor ieder wat wils. Zo kun je écht groeien in Esse Zoom!