Scheele Makelaars
Bel ons nu 0180 315 544

Maak kennis met Koningskwartier Aan de Laan - Zevenhuizen

20-03-2023

 
Header
 
 
 
 

 Momenteel wordt hard gewerkt aan de uitwerking van de verkooptekeningen en contractstukken. De interesse voor de woningen van Aan de Laan is groot.

Unieke kennismaking

Wij komen graag al op dit moment al met je in contact en bieden je de mogelijkheid om vanaf maandag 20 maart a.s. een kennismakingsgesprek in te plannen bij de makelaar. Zij kunnen je meer informatie verstrekken over het plan en de woningtypes. Ook geeft de makelaar inzage in de concept verkooptekeningen, waaronder de woningplattegronden en situatietekening. Ook is er meer informatie beschikbaar over de uitvoering en afwerking van de woningen. Denk daarbij onder andere aan de uitvoering van de keuken, badkamer en toiletruimten.

Exterieur impressie

Reserveer een woning!

Na dit kennismakingsgesprek heb je zelfs de mogelijkheid om een woning te reserveren! Enige voorwaarde hiervoor is dat je weet dat een hypotheek haalbaar is (kun je een hypotheek verkrijgen voor het benodigde bedrag) en betaalbaar (vind jíj dat er een betaalbare maandlast ontstaat, waarbij ook het leven nog leuk blijft) is.
Voor informatie over de haalbaarheid en betaalbaarheid kun je geheel vrijblijvend een afspraak maken bij De Hypotheekshop Zuidplas via telefoonnummer 0180-743998 of rechtstreeks een afspraak plannen via:
Afspraak maken - De Hypotheekshop Zuidplas

Bij een positieve uitslag van haalbaar/betaalbaar kan je een woning reserveren. Je kunt alleen maar een woning reserveren die op dat moment nog niet door iemand anders gereserveerd is.

Wanneer alle contractstukken gereed zijn start de verkoop van project Koningskwartier Aan de Laan. Dit zal naar verwachting eind april zijn. Diegene die een woning gereserveerd hebben krijgen de mogelijkheid om de contracten te ondertekenen.

Interieur impressie

Oriënteer je

Voor vragen over Koningskwartier Aan de Laan kun je terecht bij Scheele Makelaars, wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 0180-315544 of via email: info@scheele.nl.

Wil je eerst weten wat wonen in Koningskwartier Aan de Laan financieel voor je betekent? Bel dan gerust met De Hypotheekshop Zuidplas op 0180-743998 of plan direct een oriëntatiegesprek in via:

 Afspraak maken - De Hypotheekshop Zuidplas » 

Wij kijken er naar uit om je te ontmoeten en het plan nu al aan je te presenteren!

Ongekend flexibel

De meest flexibele makelaar  in  Arnhem

Vriendelijk, flexibel en resultaatgericht. U bent in goede handen. We maken de verkoop van uw huis een geweldige ervaring, en de zoektocht naar een nieuwe woning een feest.

FUNDAmenteel beter.

Housenet 3 brengt websites van makelaars naar een tot op heden onbereikbaar niveau. Alle mogelijkheden van een groot woonportaal in uw eigen website. 

 

 

Zelfs naar Google ‘s maatstaven indrukwekkend.

De zoekmachine prestaties zijn ongekend en u beheert het allemaal zelf, zonder dat dit ten koste gaat van gebruikersgemak. 

Ongekend flexibel, ongeëvenaard creatief.

Bedenk de allermooiste manier om uw aanbod te laten zien, en doe die keer acht. Indrukwekkende, scherm vullende zoekresultatenpagina’s en detailpagina’s, in 8 variaties. 

Inloggen

Inloggen op mijn Scheele Makelaars. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?