Bel ons nu 0180 315 544

Start verkoop van Koningskwartier fase 3b en 3d te Zevenhuizen

27-06-2017

 

Goed nieuws! De datum van de start verkoop van Koningskwartier fase 3b en 3d is bekend. In deze nieuwsbrief vertellen we je alles wat je moet weten over de start verkoop en het proces dat daarna volgt. Belangrijk: de verkoop van type Scharlaken I, van €210.000,- v.o.n., start na de zomervakantie. 

Start verkoop

De start verkoop vindt plaats op woensdag 5 juli a.s. van 19.00 tot 21.00 uur in het Van der Valk hotel in Nieuwerkerk aan den IJssel (Parallelweg Zuid 185). Heb je interesse in een nieuwe woning in Koningskwartier? Kom dan zeker langs! We staan voor je klaar om het nieuwe aanbod toe te lichten en al je vragen te beantwoorden. En natuurlijk ligt er een brochure voor je klaar met sfeerplattegronden en artist impressions. Goed om te weten: de woningen die nu in de verkoop gaan, variëren van ongeveer 118 tot 170 m2. 

Prijzen fase 3b en 3d

De vanafprijzen zijn als volgt: 

Rijwoningen
Scharlaken II             118 m2           vanaf € 249.500,- v.o.n.
Kobalt I                      132 m2           vanaf € 279.500,- v.o.n.
Kobalt II                     146 m2           vanaf € 305.000,- v.o.n.
Semi-bungalow
Purper                       124 m2            vanaf € 299.500,- v.o.n.
Herenhuizen 
Violet                         146 m2            vanaf € 319.500,- v.o.n. 
Twee-onder-een-kap
Karmijn                      160-170 m2     vanaf € 409.500,- v.o.n.
Vrijstaand
Aquamarijn               170 m2              € 479.500,- v.o.n.

De v.o.n.-prijzen zijn inclusief standaard keuken. Bovendien hebben Kobalt I en Karmijn standaard 4 (slaap)kamers, Kobalt II en Aquamarijn standaard 5 (slaap)kamers en Violet zelfs 6 (slaap)kamers. 

Meer informatie over fase 3b en 3d

Einde inschrijving 

Na 5 juli kun je je online via onze website inschrijven op één of meer bouwnummers. Via het online inschrijfformulier kun je je voorkeuren opgeven en vul je je gegevens in met betrekking tot je huidige woning en je inkomen en dergelijke.

Omdat het bijna vakantie is, kiezen we voor een langere inschrijfperiode. De inschrijving sluit op maandag 31 juli om 17.00 uur. Dus naast je stapel tijdschriften neem je dit jaar ook je Koningskwartier brochure mee. Neem rustig de tijd om je favoriete bouwnummer uit te kiezen.

Verkoopproces

Als je een woning toegewezen hebt gekregen, maak je met de makelaar een afspraak voor een verkoopgesprek. Begin augustus neemt Scheele Makelaar contact op. Tijdens het verkoopgesprek krijg je alle informatie die je nodig hebt om je koopbeslissing te kunnen maken.

Eind juli staan bovendien diverse documenten als downloads op onze website, zoals verkooptekeningen en de meer- en minderwerklijst. Omdat we snel willen gaan bouwen (eind dit jaar), vragen we je de meer- en minderwerk ingevuld in te leveren bij je tekenafspraak. Ook zal je relatief snel worden uitgenodigd voor de showroombezoeken. 

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte gehouden worden van alle ontwikkelingen rondom Koningskwartier? Like Koningskwartier dan op Facebook! Hier delen we ook tips om in de omgeving van Koningskwartier te doen. 

Met vriendelijke groet,

GOM Zuidplaspolder

Verkoop & Informatie:
Scheele Makelaars
Raadhuisplein 25-26 | Nieuwerkerk a/d IJssel
 Telefoonnummer 0180 - 31 55 44

 E-mailadres info@scheele.nl

 

Ongekend flexibel

De meest flexibele makelaar  in  Arnhem

Vriendelijk, flexibel en resultaatgericht. U bent in goede handen. We maken de verkoop van uw huis een geweldige ervaring, en de zoektocht naar een nieuwe woning een feest.

FUNDAmenteel beter.

Housenet 3 brengt websites van makelaars naar een tot op heden onbereikbaar niveau. Alle mogelijkheden van een groot woonportaal in uw eigen website. 

 

 

Zelfs naar Google ‘s maatstaven indrukwekkend.

De zoekmachine prestaties zijn ongekend en u beheert het allemaal zelf, zonder dat dit ten koste gaat van gebruikersgemak. 

Ongekend flexibel, ongeëvenaard creatief.

Bedenk de allermooiste manier om uw aanbod te laten zien, en doe die keer acht. Indrukwekkende, scherm vullende zoekresultatenpagina’s en detailpagina’s, in 8 variaties. 

Inloggen

Inloggen op mijn Scheele Makelaars. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?

Recent bekeken