Scheele Makelaars
Bel ons nu 0180 315 544

Start verkoop Koningskwartier fase 8 - donderdag 9 juni a.s.

03-06-2022

 

Momenteel worden alle verkoopstukken uitgewerkt. 

Vanaf donderdag 9 juni a.s. is het mogelijk om je online in te schrijven voor de woningen in het nieuwbouwproject Koningskwartier fase 8 in Zevenhuizen.

1.jpg

Inschrijven
Op donderdag 9 juni a.s. ontvang je in de loop van de dag een nieuwsbrief met daarin een link naar de digitale brochure van het plan en de woningen, de verkoopdocumentatie en informatie over de inschrijfprodure. Ook zal er een persoonlijke inschrijflink beschikbaar zijn om je in te schrijven voor één of meerdere bouwnummers van je voorkeur.

Meer informatie?
Wil je op voorhand al meer informatie over de verkoop van je huidige woning, de waarde van je woning of je financiele mogelijkheden? Neem dan contact op met Scheele Makelaars, wij staan je graag te woord.

Ongekend flexibel

De meest flexibele makelaar  in  Arnhem

Vriendelijk, flexibel en resultaatgericht. U bent in goede handen. We maken de verkoop van uw huis een geweldige ervaring, en de zoektocht naar een nieuwe woning een feest.

FUNDAmenteel beter.

Housenet 3 brengt websites van makelaars naar een tot op heden onbereikbaar niveau. Alle mogelijkheden van een groot woonportaal in uw eigen website. 

 

 

Zelfs naar Google ‘s maatstaven indrukwekkend.

De zoekmachine prestaties zijn ongekend en u beheert het allemaal zelf, zonder dat dit ten koste gaat van gebruikersgemak. 

Ongekend flexibel, ongeëvenaard creatief.

Bedenk de allermooiste manier om uw aanbod te laten zien, en doe die keer acht. Indrukwekkende, scherm vullende zoekresultatenpagina’s en detailpagina’s, in 8 variaties. 

Inloggen

Inloggen op mijn Scheele Makelaars. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?