Bel ons nu 0180 315 544

Online start verkoop Koningskwartier fase 5

29-05-2019

Donderdag 13 juni a.s. vanaf 12.00 uur!

Op donderdag 13 juni a.s. om 12.00 uur gaat de verkoop van start van 34 woningen in Koningskwartier fase 5 in Zevenhuizen! De verkoop van de woningen start online. Vanaf dat moment zijn de digitale verkoopbrochure, de prijslijst, de technische omschrijving en de verkoop- en optietekeningen beschikbaar. Ook dan staat er aanvullende informatie over de woningen op de website.

Inschrijven voor de woningen in het project Koningskwartier fase 5 gaat via een online-inschrijfformulier.  U kunt zich vanaf dat moment inschrijven voor één of meerdere woningen van uw voorkeur. De inschrijfperiode loopt tot maandag 24 juni a.s. 12.00 uur. Na het sluiten van de inschrijfperiode worden alle inschrijvingen verzameld waarna toewijzing van de woningen plaatsvindt.“Een wijk van koninklijke allure”

Alle 34 woningen worden uitgevoerd in een Oud-Hollandse bouwstijl en zijn gelegen in knusse hofjes en aan sfeervolle straten. Diverse woningen hebben de tuin grenzend aan het water en hebben parkeergelegenheid op eigen terrein. Er is een ruime keuze uit vrijstaande en (geschakelde) twee-onder-een-kap woningen. Ook worden er een aantal rij- en hoekwoningen gerealiseerd. Alle woningen zijn compleet met sanitair, tegelwerk en luxe keuken met inbouwapparatuur en worden daarnaast uitgevoerd met vloerverwarming- en koeling, pv-panelen en een combiwarmtepomp. Om de woning helemaal passend te maken aan uw wensen zijn diverse extra indeling- en uitbreidingsvarianten bedacht. Wij kijken er naar uit om dit plan aan u presenteren!Bezoek de Meet & Greet

Op maandag 17 juni a.s. tussen 17.00 - 19.30 uur bent u van harte welkom op de Meet & Greet in Hotel Van der Valk Nieuwerkerk (Parallelweg Zuid 185 te Nieuwerkerk aan den IJssel). Hier kunt u alle informatie nog eens bekijken en ook kunt u al uw vragen stellen aan de makelaars en het projectteam van Koningskwartier fase 5. Reserveer deze datum alvast in uw agenda!

Facebook en website

Via de Facebookpagina en website houden we u graag op de hoogte van de ontwikkelingen in Koningskwartier. Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van dit bericht dan kunt u contact opnemen met de makelaar.

Ongekend flexibel

De meest flexibele makelaar  in  Arnhem

Vriendelijk, flexibel en resultaatgericht. U bent in goede handen. We maken de verkoop van uw huis een geweldige ervaring, en de zoektocht naar een nieuwe woning een feest.

FUNDAmenteel beter.

Housenet 3 brengt websites van makelaars naar een tot op heden onbereikbaar niveau. Alle mogelijkheden van een groot woonportaal in uw eigen website. 

 

 

Zelfs naar Google ‘s maatstaven indrukwekkend.

De zoekmachine prestaties zijn ongekend en u beheert het allemaal zelf, zonder dat dit ten koste gaat van gebruikersgemak. 

Ongekend flexibel, ongeëvenaard creatief.

Bedenk de allermooiste manier om uw aanbod te laten zien, en doe die keer acht. Indrukwekkende, scherm vullende zoekresultatenpagina’s en detailpagina’s, in 8 variaties. 

Inloggen

Inloggen op mijn Scheele Makelaars. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?