Bel ons nu 0180 315 544

De Zoomers gaat van start!

27-03-2020

 

  

 

De Zoomers gaat van start! Het voorlopig ontwerp van alle woningen is aangepast naar het definitieve ontwerp waardoor plattegronden en verkoopprijzen bijna bekend zijn. Op dinsdag 31 maart start de Pre-sale waarbij je deze informatie op de website kan vinden voor alle eengezinswoningen, bungalows en 2-onder-1 kapwoningen. Vanaf woensdag 1 april 12.00 uur start de inschrijving en kan je je inschrijven op jouw favoriete bouwnummer(s)! Het team van De Zoomers staat klaar om eventuele vragen te beantwoorden!

Informatie online
Vanaf 31 maart vind je meer informatie over de woningen op de website. Zo zijn er meer beelden te zien bij de verschillende woningtypen, staan er referentiebeelden online, zijn er concept woningplattegronden beschikbaar en is duidelijk wat de definitieve v.o.n. sommen zijn. Hou de website in de gaten, vanaf a.s. maandag vullen we deze aan met zoveel mogelijk informatie! Kan je online niet vinden wat je zoekt? Neem dan contact op met
Scheele Makelaars, DE Makelaars of NEXTHome.

    

 

Hoe verloopt het proces?
Vanaf woensdag 1 april 12.00 uur start de pre-sale en kan je het ingevulde inschrijfformulier - vanaf dinsdag te downloaden op de website - mailen naar
verkoop@blauwhoed.nl. De afspraken worden op tijdsvolgorde van inzending gepland, dus stuur het formulier snel op als je geïnteresseerd bent om een woning te reserveren!

Na inschrijving op jouw favoriete bouwnummer(s) nodigt NEXTHome je uit voor een kennismakingsgesprek en wordt er gekeken welke woning het beste bij jou past. NEXTHome is de hypotheekspecialist van De Zoomers.  Aan het einde van dit gesprek heb je meteen de mogelijkheid - indien gewenst- een woning te reserveren. Dit betekent dat jij de eerste bent die met de makelaar deze woning doorneemt.

Na de pre-sale periode, wanneer alle verkoopstukken gereed zijn, start de verkoop. Diegene die een woning gereserveerd hebben gaan direct met de makelaar in gesprek. Vanaf nu is het weer mogelijk om je op de vrije woningen in te schrijven om hierna met NEXTHome en de makelaars in gesprek te gaan. Lees
hier meer over het pre-sale proces.

Wij kijken uit naar De Zoomers, jij ook?

Ongekend flexibel

De meest flexibele makelaar  in  Arnhem

Vriendelijk, flexibel en resultaatgericht. U bent in goede handen. We maken de verkoop van uw huis een geweldige ervaring, en de zoektocht naar een nieuwe woning een feest.

FUNDAmenteel beter.

Housenet 3 brengt websites van makelaars naar een tot op heden onbereikbaar niveau. Alle mogelijkheden van een groot woonportaal in uw eigen website. 

 

 

Zelfs naar Google ‘s maatstaven indrukwekkend.

De zoekmachine prestaties zijn ongekend en u beheert het allemaal zelf, zonder dat dit ten koste gaat van gebruikersgemak. 

Ongekend flexibel, ongeëvenaard creatief.

Bedenk de allermooiste manier om uw aanbod te laten zien, en doe die keer acht. Indrukwekkende, scherm vullende zoekresultatenpagina’s en detailpagina’s, in 8 variaties. 

Inloggen

Inloggen op mijn Scheele Makelaars. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?