Bel ons nu 0180 315 544

Intentieovereenkomst voor nieuwbouwlocatie in Nieuwerkerk aan den IJssel getekend.

16-12-2016

Woensdag 14 december tekende Synhroon met de gemeente Zuidplas de intentieovereenkomst met betrekking tot de herontwikkeling van Zelling Onderneming in Nieuwerkerk aan den IJssel tot een woningbouwlocatie.

 

Namens de gemeente tekenden wethouder Jan Hordijk (o.a. portefeuille Ruimtelijke Ordening) en namens Synchroon tekende Hans Bootsma, adjunct-directeur.

De Zelling Onderneming ligt als een vooruitgeschoven post van het waardenlandschap in de buitenbocht van de IJssel. De ’s Gravenweg komt ter hoogte van de Zelling Onderneming uit op de IJsseldijk, ter plaatse bekend als Kortenoord / Groenendijk. Iets verderop staat Molen Windlust symbool voor de oude functie van de zelling als voormalig bedrijfsterrein. De molen is een markant ruimtelijk element.

Het nieuwe plan zal ongeveer 70 woningen omvatten, merendeels grondgebonden. Een klein appartementengebouw markeert de plek waar het plangebied een knik maakt; hierdoor ontstaat een weids uitzicht over de rivier, zowel stroomopwaarts als –afwaarts. De meeste woningen zullen op de IJssel georiënteerd zijn; een deel van de woningen zal zich presenteren als dijkwoning.

Gemeente Zuidplas en Synchroon hebben de gezamenlijke ambitie om voor deze ontwikkeling uit te willen gaan van de realisatie van een zogenaamde ‘gasloze’ wijk en tevens in te zetten op een innoverende wijze van bodemsanering.

Partijen onderzoeken gezamenlijk de haalbaarheid van deze ontwikkeling en verwachten dit onderzoek tegen de zomer van 2017 af te ronden. Daarna zal een samenwerkingsovereenkomst worden gesloten. Als alles volgens planning verloopt kunnen de eerste woningen in 2019 gebouwd gaan worden.

 

Interesse in dit unieke project?

Meld u bij ons aan en wij houden u op de hoogte! 

 

Ongekend flexibel

De meest flexibele makelaar   in  Arnhem

Vriendelijk, flexibel en resultaatgericht. U bent in goede handen. We maken de verkoop van uw huis een geweldige ervaring, en de zoektocht naar een nieuwe woning een feest.

FUNDAmenteel beter.

Housenet 3 brengt websites van makelaars naar een tot op heden onbereikbaar niveau. Alle mogelijkheden van een groot woonportaal in uw eigen website. 

 

 

Zelfs naar Google ‘s maatstaven indrukwekkend.

De zoekmachine prestaties zijn ongekend en u beheert het allemaal zelf, zonder dat dit ten koste gaat van gebruikersgemak. 

Ongekend flexibel, ongeëvenaard creatief.

Bedenk de allermooiste manier om uw aanbod te laten zien, en doe die keer acht. Indrukwekkende, scherm vullende zoekresultatenpagina’s en detailpagina’s, in 8 variaties. 

Inloggen

Inloggen op mijn Scheele Makelaars. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?

Recent bekeken