Bel ons nu 0180 315 544

Start online verkoop Koningskwartier fase 4

25-09-2018

Online start verkoop van fase 4 vrijdag 28 september a.s. vanaf 12.00 uur!

Het is bijna zover!
Op vrijdag 28 september a.s. om 12.00 uur gaat de verkoop van start van fase 4 Koningskwartier te Zevenhuizen! De verkoop van de woningen start online.
Vanaf dat moment zijn de digitale verkoopbrochure, de prijslijst, de technische omschrijving en de verkoop- en optietekeningen beschikbaar. Ook staat vanaf dan aanvullende informatie over de woningen op de website.

Een gevarieerde mix van woningen

De inschrijving voor de woningen in het project Koningskwartier fase 4 gaat via een online-inschrijfformulier.


U kunt zich vanaf dat moment inschrijven voor één of meerdere woningen van uw voorkeur. De inschrijfperiode loopt tot vrijdag 12 oktober a.s. - 12.00 uur. Na het sluiten van de inschrijfperiode worden alle inschrijvingen van de belangstellenden verzameld waarna toewijzing plaatsvindt.

Koningskwartier fase 4
Sfeerbeeld

Meet and greet

Op vrijdag 5 oktober a.s. tussen 17.00 - 19.30 uur bent u van harte welkom op de meet and greet in Van der Valk Hotel Nieuwerkerk (Parallelweg Zuid 185 te Nieuwerkerk aan den IJssel). Hier kunt u alle informatie nog eens bekijken en ook kunt u al uw vragen stellen aan de makelaars en het projectteam van Koningskwartier fase 4. Reserveer deze datum alvast in uw agenda!

Facebook en website

Via de Facebookpagina en website van de projectontwikkelaar houden we u graag op de hoogte van de ontwikkelingen in Koningskwartier.

Ongekend flexibel

De meest flexibele makelaar  in  Arnhem

Vriendelijk, flexibel en resultaatgericht. U bent in goede handen. We maken de verkoop van uw huis een geweldige ervaring, en de zoektocht naar een nieuwe woning een feest.

FUNDAmenteel beter.

Housenet 3 brengt websites van makelaars naar een tot op heden onbereikbaar niveau. Alle mogelijkheden van een groot woonportaal in uw eigen website. 

 

 

Zelfs naar Google ‘s maatstaven indrukwekkend.

De zoekmachine prestaties zijn ongekend en u beheert het allemaal zelf, zonder dat dit ten koste gaat van gebruikersgemak. 

Ongekend flexibel, ongeëvenaard creatief.

Bedenk de allermooiste manier om uw aanbod te laten zien, en doe die keer acht. Indrukwekkende, scherm vullende zoekresultatenpagina’s en detailpagina’s, in 8 variaties. 

Inloggen

Inloggen op mijn Scheele Makelaars. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?