Bel ons nu 0180 315 544

Nieuwsbrief Koningskwartier

04-04-2017

Nu fase 1 en 2 verkocht zijn, is het tijd voor Koningskwartier fase 3.

Het stedenbouwkundig plan biedt ruimte voor een mooie mix van rijwoningen, herenhuizen, twee-onder-één kapwoningen en een vrijstaande woning. Op dit moment worden deze verschillende woningen berekend en uitgetekend. Bovendien buigt het team zich over de gewenste indeling en het kwaliteitsniveau van de keuken, het toilet en de badkamer en dergelijke. Hierin moeten nog belangrijke keuzes worden gemaakt. Daarom is het ook nog net te vroeg om prijsindicaties te noemen.

In deze nieuwsbrief introduceren we de woningtypes in fase 3. Hier tonen we ook een impressie bij van de architectuur die we voor ogen hebben. Een heel aansprekend ontwerp die mooi past in de wijk. Het is goed om te weten dat dit niet de werkelijke situatie wordt. Daarvoor moet eerst bekend zijn waar welk woningtype komt en waar de specials als tuitgevels en kleuraccenten komen.

   
 

Rijwoning type Scharlaken
Rijwoning type Scharlaken

Type Scharlaken is een mooie rijwoning voor starters en gezinnen die in twee breedtes voorkomt, namelijk 5,10 meter en 5,40 meter. Bovendien is de ene woning dieper dan de andere. Zo kiest u de woning die bij u past. De woonoppervlaktes van type Scharlaken variëren van circa 111 tot 130 m2. In de basis heeft elke woning een woonkamer aan de tuin en een keuken aan de straatzijde, drie slaapkamers op de eerste verdieping en een vrij indeelbare zolder die u kunt inrichten met een extra slaapkamer en een aparte wasruimte. 

 
   
   
 

Rijwoning type Kobalt
Rijwoning type Kobalt

Type Kobalt is een fraaie rijwoning van maar liefst 6 meter breed. Die breedte voelt u niet alleen in de woning, op alle woonlagen, maar ook in de tuin zult u het verschil ervaren. De woonoppervlaktes van type Kobalt variëren van circa 131,5 tot 156 m2. Vanuit de keuken kijkt u uit op de straat en de woonkamer ligt aan de tuinzijde. Altijd al gedroomd van en eilandkeuken? Dat kan gemakkelijk in dit huis! De eerste verdieping telt drie ruime slaapkamers. Wilt u extra slaapkamers? De tweede verdieping is hiervoor zeer geschikt. U houdt dan zelfs voldoende ruimte over voor een aparte wasruimte. 

 
   
   
 

Herenhuis type Violet
Bent u op zoek naar een bijzonder grote woning op een bijzondere plek, dan biedt type Violet met maar liefst vier woonlagen uitkomst! Met een oppervlakte van ongeveer 177 m2 kunnen deze woningen met recht een herenhuis worden genoemd. Deze unieke woningen hebben een standaard uitgebouwde woonkamer en maar liefst drie bovenverdiepingen. Alle ruimte dus voor minimaal zes slaapkamers, standaard twee badkamers en een vrij indeelbare zolder. Ideaal voor grote gezinnen!

Van dit type hebben we helaas nog geen sfeerimpressie.

 
   
   
 

Twee-onder-één kapwoning type Karmijn
Twee-onder-één kapwoning type Karmijn

De charmante twee-onder-één kapwoningen van circa 160 m2 bieden sfeer, comfort en veel leefruimte en worden standaard uitgevoerd met een garage. De zij-entree zorgt voor een prettige indeling. De woonkamer ligt aan de voorzijde en de woonkeuken achter, aan de tuin. Wordt het een kookeiland of maakt u liever plaats voor en extra lange eettafel? Het is aan u! U kunt ook kiezen voor een uitbouw, waardoor u helemaal alle kanten op kunt. De eerste verdieping telt drie ruime slaapkamers, waarvan één met inloopkast. Wilt u extra slaapkamers? De tweede verdieping kunt u indelen met twee slaapkamers met een dakraam of dakkapel en een aparte wasruimte. 

 
   
   
 

Vrijstaande woning type Aquamarijn
Vrijstaande woning type Aquamarijn

Er komt slechts één vrijstaande woning in deze fase. Met een beetje geluk wordt u de eigenaar van dit huis en geniet u straks van vrijheid en comfort. De woning heeft een woonoppervlakte van circa 166 m2 en wordt standaard uitgevoerd met een garage. Vanwege de vrije ligging kunt u aan beide kanten langs de woning naar de tuin. De woonkamer ligt aan de voorzijde en de woonkeuken achter, aan de tuin. Maar wilt u dat liever andersom? Uiteraard kan dat ook! De eerste verdieping telt drie ruime slaapkamers, waarvan één met inloopkast. Wilt u extra slaapkamers? De tweede verdieping kunt u indelen met twee slaapkamers met een dakraam of dakkapel en een aparte wasruimte. 

 
   

Binnenkort meer info

Ongekend flexibel

De meest flexibele makelaar   in  Arnhem

Vriendelijk, flexibel en resultaatgericht. U bent in goede handen. We maken de verkoop van uw huis een geweldige ervaring, en de zoektocht naar een nieuwe woning een feest.

FUNDAmenteel beter.

Housenet 3 brengt websites van makelaars naar een tot op heden onbereikbaar niveau. Alle mogelijkheden van een groot woonportaal in uw eigen website. 

 

 

Zelfs naar Google ‘s maatstaven indrukwekkend.

De zoekmachine prestaties zijn ongekend en u beheert het allemaal zelf, zonder dat dit ten koste gaat van gebruikersgemak. 

Ongekend flexibel, ongeëvenaard creatief.

Bedenk de allermooiste manier om uw aanbod te laten zien, en doe die keer acht. Indrukwekkende, scherm vullende zoekresultatenpagina’s en detailpagina’s, in 8 variaties. 

Inloggen

Inloggen op mijn Scheele Makelaars. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?

Recent bekeken