Bel ons nu 0180 315 544

Verkoop Koningskwartier fase 5 is gestart!

24-07-2019


Het is zover! Wij zijn verheugd u te melden dat de verkoop Koningskwartier fase 5 in Zevenhuizen is gestart.

Hier woont u koninklijk! Koningskwartier fase 5 is een kleinschalig deelplan met een grote variatie aan woningtypen, gelegen in een groene en waterrijke omgeving.Digitale brochure
Nieuwsgierig geworden? De digitale brochure met impressies en sfeerplattegronden geeft u een beeld van de verschillende woningen. Met sfeervolle erkers, fraai vormgegeven dakkapellen, hoogwaardige materialen en grote kavels waarvan er een aantal direct aan het water gelegen zijn. De woningen zijn voorzien van modern sanitair en tegelwerk, een complete luxe keuken met inbouwapparatuur en vloerverwarming. Alle woningen worden gasloos uitgevoerd. Ontdek Koningskwartier fase 5!

 

Bekijk hier de digitale brochure » 

 


Koopdocumentatie
Op de downloadpagina van de website vindt u alle belangrijke verkoopdocumentatie om uw keuze te maken, zoals de verkooptekeningen, technische omschrijving en de prijslijst.

 

Bekijk hier de verkoopdocumenten » 

 


Inschrijven
Vanaf dit moment is het mogelijk om u online in te schrijven voor een woning in Koningskwartier fase 5. Via onderstaande link wordt het inschrijfproces gestart.

https://woningen.woneninkoningskwartier.nl/aanbod-fase-5/interesse/

U vult dit formulier in en u krijgt een bevestigingsmail met daarin een link om u in te schrijven. Om zoveel mogelijk kans te maken is het raadzaam meerdere voorkeuren aan te geven.De inschrijftermijn loopt tot donderdag 15 augustus 2019 tot 17.00 uur. Hierna vindt de toewijzing plaats. Toewijzing vindt zoveel mogelijk plaats op basis van (eerste) voorkeuren. Als er een woning aan u wordt toegewezen, dan neemt de makelaar uiterlijk maandag 19 augustus 2019 contact met u op om een eerste gesprek in te plannen. Helaas is het aanbod per woningtype beperkt. Het zou dus kunnen zijn dat u onverhoopt geen woning toegewezen krijgt. U komt dan op de reservelijst.Vragen?
Mocht u nog vragen hebben dan kunt u uiteraard contact opnemen met Scheele Makelaars. Veel plezier bij het maken van uw keuze!

 

Ongekend flexibel

De meest flexibele makelaar  in  Arnhem

Vriendelijk, flexibel en resultaatgericht. U bent in goede handen. We maken de verkoop van uw huis een geweldige ervaring, en de zoektocht naar een nieuwe woning een feest.

FUNDAmenteel beter.

Housenet 3 brengt websites van makelaars naar een tot op heden onbereikbaar niveau. Alle mogelijkheden van een groot woonportaal in uw eigen website. 

 

 

Zelfs naar Google ‘s maatstaven indrukwekkend.

De zoekmachine prestaties zijn ongekend en u beheert het allemaal zelf, zonder dat dit ten koste gaat van gebruikersgemak. 

Ongekend flexibel, ongeëvenaard creatief.

Bedenk de allermooiste manier om uw aanbod te laten zien, en doe die keer acht. Indrukwekkende, scherm vullende zoekresultatenpagina’s en detailpagina’s, in 8 variaties. 

Inloggen

Inloggen op mijn Scheele Makelaars. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?