Scheele Makelaars
Bel ons nu 0180 315 544

Update Koningskwartier fase 7 - Zevenhuizen

04-01-2021

Eerder hebben we met veel enthousiasme de verkoop aangekondigd van Koningskwartier fase 7 in Zevenhuizen. We hebben veel enthousiaste reacties mogen ontvangen op het plan. In dit nieuwsbericht geven wij je graag een update.

 Ruim opgezet

Een plan is meer dan huizen alleen. Dat geldt ook voor fase 7 van Koningskwartier. Net als in de vorige deelplannen is er veel ruimte overgelaten voor groen. Grote tuinen dragen ook nog eens extra bij aan de natuurlijke uitstraling die 'jullie' buurt straks heeft. Met een ligging dichtbij het centrum van Zevenhuizen is Koningskwartier ideaal gesitueerd. Makkelijk om snel de dagelijkse boodschappen te doen, praktisch om via de uitvalswegen snel naar de omliggende plaatsen te gaan.

impressie

Start verkoop eind januari 2021
Achter de schermen wordt nog steeds hard gewerkt om alle contractstukken en technische documenten gereed te maken voor de start verkoop van de woningen Koningskwartier fase 7. De afronding laat helaas iets langer op zich wachten. Naar verwachting kunnen we in het eerste kwartaal van 2021 van start gaan met de verkoop. Zodra de exacte datum duidelijkheid is, ontvang je uiteraard direct bericht van ons, dus houd in januari je mailbox goed in de gaten.

impressie

Woningaanbod
Al geruime tijd is Koningskwartier in trek. Als je tot nu toe gewacht hebt, is er wederom een keuze te maken uit verschillende typen, van rijwoning tot tweekappers. Natuurlijk gaat fase 7 verder waar de eerdere fasen zijn gebleven. Dat betekent: een onderscheidende, bijna landelijke architectuur die past hij het Groene Hart. Woningen die praktisch zijn ingedeeld. En veel ruimte in het plan, met aandacht voor groen, speelplekken en parkeerruimte. Door de afwisseling in de vormgeving van de diverse woningtypen oogt fase 7 gevarieerd en is je eigen woning goed herkenbaar.

impressie

In januari 2021 volgt een nieuwe update.

Ongekend flexibel

De meest flexibele makelaar  in  Arnhem

Vriendelijk, flexibel en resultaatgericht. U bent in goede handen. We maken de verkoop van uw huis een geweldige ervaring, en de zoektocht naar een nieuwe woning een feest.

FUNDAmenteel beter.

Housenet 3 brengt websites van makelaars naar een tot op heden onbereikbaar niveau. Alle mogelijkheden van een groot woonportaal in uw eigen website. 

 

 

Zelfs naar Google ‘s maatstaven indrukwekkend.

De zoekmachine prestaties zijn ongekend en u beheert het allemaal zelf, zonder dat dit ten koste gaat van gebruikersgemak. 

Ongekend flexibel, ongeëvenaard creatief.

Bedenk de allermooiste manier om uw aanbod te laten zien, en doe die keer acht. Indrukwekkende, scherm vullende zoekresultatenpagina’s en detailpagina’s, in 8 variaties. 

Inloggen

Inloggen op mijn Scheele Makelaars. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?