Bel ons nu 0180 315 544

We gaan van start!

03-06-2020

 

 

Goed nieuws! Donderdag 4 juni a.s. is het zover, dan start de online verkoop van 28 stijlvolle eengezinswoningen in Newport Nesselande, deelplan Kopenhagen.

De inschrijfperiode sluit op maandag 15 juni om 12.00 uur. Het maakt dus niet uit wanneer je je inschrijft, zolang het maar voor 15 juni is!

 

Je laatste kans in Newport Nesselande
De woningen worden gebouwd rondom een binnenhof met parkeerplaatsen en zijn verdeeld over vier woonblokken. De diepe achtertuinen komen uit op het binnenhof, waarin ook voor iedere woning een privéparkeerplaats is gereserveerd. Er is een keuze uit verschillende tuinliggingen. Kies je liever voor de ochtendzon of de avondzon op je terras? Sowieso liggen strand en boulevard letterlijk om de hoek, dus schijnt de zon… dan hoef je nooit lang naar een heerlijk zonnig plekje te zoeken! Met de komst van deze laatste 28 eengezinswoningen wordt Newport Nesselande voltooid.

impressie

Verkoopprocedure

Vanaf donderdag 4 juni a.s. is de digitale brochure, de prijslijst en alle overige relevante informatie online beschikbaar op de websit

U kunt zich inschrijven voor de bouwnummers van uw voorkeur. Dit gaat middels een online inschrijfformulier.

Online inschrijven kan tot en met maandag 15 juni a.s. 12:00 uur. We zullen de woningen toewijzen op basis van voorkeuren (indien nodig kan het zijn dat er geloot gaat worden).

Na toewijzing worden de toegewezen kandidaten uitgenodigd voor een verkoopgesprek bij de makelaar. Hierbij worden de maatregelen van het RIVM in acht genomen. Een online verkoopgesprek behoort ook tot de mogelijkheden.

Na het verkoopgesprek krijgen kandidaten een optie. Hierna volgt de beslissing tot aankoop van de woning. Aankoop is mogelijk onder de ontbindende voorwaarden van financiering.

Indien kandidaten afzien van aankoop, volgt een afspraak met een reserve kandidaat.

Het is dus niet mogelijk om nu al een optie te nemen op één van de woningen. Deze worden verstrekt na inschrijving. 

Ook wonen met iedere dag een vakantiegevoel?
Het kan in Newport Nesselande Kopenhagen!

Ongekend flexibel

De meest flexibele makelaar  in  Arnhem

Vriendelijk, flexibel en resultaatgericht. U bent in goede handen. We maken de verkoop van uw huis een geweldige ervaring, en de zoektocht naar een nieuwe woning een feest.

FUNDAmenteel beter.

Housenet 3 brengt websites van makelaars naar een tot op heden onbereikbaar niveau. Alle mogelijkheden van een groot woonportaal in uw eigen website. 

 

 

Zelfs naar Google ‘s maatstaven indrukwekkend.

De zoekmachine prestaties zijn ongekend en u beheert het allemaal zelf, zonder dat dit ten koste gaat van gebruikersgemak. 

Ongekend flexibel, ongeëvenaard creatief.

Bedenk de allermooiste manier om uw aanbod te laten zien, en doe die keer acht. Indrukwekkende, scherm vullende zoekresultatenpagina’s en detailpagina’s, in 8 variaties. 

Inloggen

Inloggen op mijn Scheele Makelaars. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?