Scheele Makelaars
Bel ons nu 0180 315 544

Pak je kans: laatste bouwnummers in Zuyderkroon!

13-02-2023

 


Interesse in nieuwbouwproject Zuyderkroon? Van alle verkochte woningen zijn de koopovereenkomsten inmiddels getekend door blije kopers. Concreet is er in deze laatste verkoopfase ruim 80% verkocht, wat betekent dat het plan ook door kan gaan! Toch een fijn gegeven in de huidige woningmarkt.

Lijkt het jou ook wel wat om hier dit jaar nog gloednieuw en energiezuinig te wonen? Dan hebben we goed nieuws: er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Dus pak die kans en woon binnenkort ook in deze waanzinnig leuke wijk!


Welke woningtypen er nog beschikbaar zijn? 

Vrijstaand - laatste bouwnummer!
Weer vrijgekomen is bouwnummer 23, en is hiermee de allerlaatst beschikbare vrijstaande woning! De woning heeft maar liefst 187 m² woonoppervlakte en in de diepe, brede tuin vind je altijd een plek in de zon óf juist de schaduw. Kom thuis, parkeer je auto op de eigen oprit voor de garage en geniet van landelijk wonen met alle gemakken om de hoek.

Prijs: € 845.000,- v.o.n. - Inclusief reeds bepaald meerwerk.
Klik hier om meer te lezen over dit woningtype en hoe dit bouwnummer wordt afgewerkt.Kijk ‘m eens stralen aan de groene laan, bouwnummer 23… Wie weet wordt jij dit jaar nog de trotse eigenaar van deze droomwoning!

-----------------------------------------------------------------------

Eengezinswoningen met een beukmaat van 6 meter
Van de 14 ruimere eengezinswoningen in fase 2 zijn er nog slechts 5 beschikbaar: bouwnummers 48, 54, 55, 57 & 58. De woonoppervlaktes beginnen vanaf 140 . Bouwnummer 54 wordt voorzien van een uitbouw. Waar je ook voor kiest, door de brede beukmaat leent dit type zich heel goed voor het realiseren van een droomkeuken met kookeiland. In basis heeft dit type woning al 3 slaapkamers, de zolder is optioneel in te delen mocht je nog meer kamers wensen. Verder hebben de woningen van dit type allemaal een fijne voor- en achtertuin én een parkeerplaats op eigen terrein.

Prijzen: vanaf € 519.550,- v.o.n. - Inclusief reeds bepaald meerwerk. Lees hier alles over dit type.


Van de ruimere eengezinswoningen zijn er nog enkele bouwnummers beschikbaar, waaronder één laatste hoekwoning, bouwnummer 58. Deze waterpartij kan straks jouw uitzicht zijn tijdens het kokerellen vanuit je nieuwe keuken!


Alle ruimte voor een droomkeuken mét kookeiland in deze royale eengezinswoningen.

-----------------------------------------------------------------------

Twee-onder-een-kapwoningen
Er zijn nog maar 4 twee-onder-een-kapwoningen te koop in Zuyderkroon, namelijk bouwnummer 38 t/m 41. Twee van deze bouwnummers hebben een charmante tuitgevel en de kleursteen en details variëren. De woningen zijn ten minste 160 m² groot en hebben in de basis minimaal 3 slaapkamers, ook hier is de zolder optioneel in te delen wanneer je meer kamers zou wensen. De twee-onder-een-kapwoningen hebben daarbij heerlijke tuinen, beschikken over een garage én 2 parkeerplekken op eigen terrein!

Prijzen: vanaf € 688.570,- v.o.n. - Inclusief reeds bepaald meerwerk. Lees hier alles over dit type.

Eén van de nog beschikbare tweekappers is bouwnummer 39. Val jij direct voor die tuitgevel, stoere donkere steen en fraaie details in de nok en rondom de raampartijen?


-----------------------------------------------------------------------

Klinkt goed?
Alle informatie is terug te lezen op de projectwebsite. 

Overweeg je te verhuizen naar een nieuwbouwwoning vanwege de winst die te behalen valt in de energierekening? Of je zoekt vooral een wijk om met je gezin te settelen, waar kinderen heerlijk kunnen spelen, opgroeien en vriendjes maken. Misschien wens je vooral meer woonruimte, waar je als eerste bewoner zelf alles nieuw en fris kunt uitkiezen.

Wat je redenen ook zijn: Onze makelaar Mark Scheele staat voor je klaar bij vragen. Hij vertelt je met alle plezier alles over de woningen, de wijk én mogelijkheden. Bel of mail gerust via 0180 315 544 of mail naar info@scheele.nl.

Ongekend flexibel

De meest flexibele makelaar  in  Arnhem

Vriendelijk, flexibel en resultaatgericht. U bent in goede handen. We maken de verkoop van uw huis een geweldige ervaring, en de zoektocht naar een nieuwe woning een feest.

FUNDAmenteel beter.

Housenet 3 brengt websites van makelaars naar een tot op heden onbereikbaar niveau. Alle mogelijkheden van een groot woonportaal in uw eigen website. 

 

 

Zelfs naar Google ‘s maatstaven indrukwekkend.

De zoekmachine prestaties zijn ongekend en u beheert het allemaal zelf, zonder dat dit ten koste gaat van gebruikersgemak. 

Ongekend flexibel, ongeëvenaard creatief.

Bedenk de allermooiste manier om uw aanbod te laten zien, en doe die keer acht. Indrukwekkende, scherm vullende zoekresultatenpagina’s en detailpagina’s, in 8 variaties. 

Inloggen

Inloggen op mijn Scheele Makelaars. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?