Bel ons nu 0180 315 544

Nieuwsbrief Koningskwartier

07-06-2017

 
Goed nieuws: voor de zomervakantie starten we met de verkoop van ons nieuwe aanbod in fase 3b en 3d. In deze nieuwsbrief wijzen we je graag de weg als het gaat om het aanbod van de 3 partijen in Koningskwartier en geven we een indicatie van de prijzen. 

3 partijen in Koningskwartier

We kunnen ons voorstellen dat je Koningskwartier als 1 project ziet. Dat is het ook, maar er zijn 3 partijen met 3 websites. Deze nieuwsbrief ontvang je van GOM Zuiderplaspolder. Wij ontwikkelen fase 3b en 3d. De tijdelijke impressies geven een idee van de kwaliteit die we nastreven. Vlak voor de zomervakantie starten wij met de verkoop. Onze website: https://woningen.woneninkoningskwartier.nl

De woningen in fase 3a en 3c worden aangeboden door Thunnissen en Synchroon. Informatie over deze woningen vind je op de volgende websites: 
www.koningskwartier.nl
www.koningskwartierzevenhuizen.nl 

Wij adviseren om je aan te melden op alle 3 de websites. Dan mis je niets van het nieuwe aanbod! 

Nieuw aanbod

In fase 3b en 3d komen rijwoningen (Scharlaken en Kobalt), semi-bungalows (Purper), twee-onder-één kapwoningen (Karmijn) en een vrijstaande woning (Aquamarijn). En we hebben ook Herenhuizen in ontwikkeling, op de hoek. Meer info hierover volgt later. Klik hier of op de afbeelding om te bekijken waar de verschillende woningtypes liggen.

Prijsindicaties fase 3b en 3d

  • Scharlaken I: € 210.000,- v.o.n. (sociale koop)
  • Scharlaken II: vanaf circa € 249.000,- v.o.n.
  • Kobalt: vanaf circa € 285.000,- v.o.n.
  • Purper: vanaf circa € 295.000,- v.o.n.
  • Karmijn: vanaf circa € 400.000,- v.o.n.
  • Aquamarijn: circa € 475.000,- v.o.n
Meer informatie over fase 3b en 3d

Met de brochure op vakantie

De maand juni hebben we nodig om de plannen te finetunen. We doen er alles aan om vlak voor de zomervakantie te starten met de verkoop. Tijdens de vakantie krijg je voldoende tijd om een en ander rustig te bekijken en je online in te schrijven. En dan starten de verkoopgesprekken gelijk na de zomervakantie, bij onze makelaar Scheele Makelaars.
 

Binnenkort meer info

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuws en leuke tips en evenementen rondom Koningskwartier? Volg ons dan ook op Facebook.
 
Bekijk de Facebook pagina van Koningskwartier
Met vriendelijke groet,

GOM Zuidplaspolder
Verkoop & Informatie:
Scheele Makelaars
Raadhuisplein 25-26 | Nieuwerkerk a/d IJssel
 Telefoonnummer 0180 - 31 55 44
 E-mailadres info@scheele.nl
 

Ongekend flexibel

De meest flexibele makelaar  in  Arnhem

Vriendelijk, flexibel en resultaatgericht. U bent in goede handen. We maken de verkoop van uw huis een geweldige ervaring, en de zoektocht naar een nieuwe woning een feest.

FUNDAmenteel beter.

Housenet 3 brengt websites van makelaars naar een tot op heden onbereikbaar niveau. Alle mogelijkheden van een groot woonportaal in uw eigen website. 

 

 

Zelfs naar Google ‘s maatstaven indrukwekkend.

De zoekmachine prestaties zijn ongekend en u beheert het allemaal zelf, zonder dat dit ten koste gaat van gebruikersgemak. 

Ongekend flexibel, ongeëvenaard creatief.

Bedenk de allermooiste manier om uw aanbod te laten zien, en doe die keer acht. Indrukwekkende, scherm vullende zoekresultatenpagina’s en detailpagina’s, in 8 variaties. 

Inloggen

Inloggen op mijn Scheele Makelaars. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?

Recent bekeken