Scheele Makelaars
Bel ons nu 0180 315 544

Nieuw woningaanbod Koningskwartier Zevenhuizen fase 8!

20-05-2022

 


De pre-sale van 45 comfortabele en duurzame gezinswoningen en twee-onder-een-kapwoningen in Koningskwartier fase 8 Zevenhuizen is gestart! Vanaf dit moment is het mogelijk om je aan te melden als belangstellende via de website.

De woningen

In fase 8 van Koningskwartier komen er in totaal 45 woningen bij: 20 eengezinswoningen van 5,40 meter breed, 14 eengezinswoningen van 6,00 meter breed, 5 XL-eengezinswoningen die maar liefst 7,20 meter breed zijn en 6 twee-onder-een-kapwoningen, ook 6,00 meter breed. Alle woningen liggen verspreid over het plan. Je kiest voor de plek in fase 8 die je het meest aanspreekt.

1.jpg

De woningen in fase 8 worden compleet uitgevoerd. Inbegrepen is onder andere een complete badkamer met sanitair en tegelwerk, een ruime stelpost voor een luxe keuken, vloerverwarming en -koeling en zonnepanelen. Dat is comfortabel én duurzaam!
 

 

Bekijk hier het complete aanbod »

 Elke locatie een eigen sfeer
Koningskwartier is zo’n wijk om jaloers op te zijn. Het gebied dat aan de zuidkant van het dorp is ontwikkeld wás groen en blijft groen. Door de royale opzet van het plan is er veel ruimte om te ontspannen in de wijk. En nu de wijk al zeven fasen oud is, is al goed te zien hoe wonen en natuur samengaan in Koningskwartier.

Geïnteresseerd?
Ben je geïnteresseerd of wil je graag meer weten over de woningen? Meld je dan nu alvast aan als belangstellende tijdens de pre-sale, geef je voorkeur voor je favoriete woning(en) aan en blijf op de hoogte!
 

 

Geef je voorkeur door »

 

Begin juni 2022 zal naar verwachting de definitieve verkoop starten. Voor vragen over de woningen kun je contact opnemen met Scheele Makelaars

Ongekend flexibel

De meest flexibele makelaar  in  Arnhem

Vriendelijk, flexibel en resultaatgericht. U bent in goede handen. We maken de verkoop van uw huis een geweldige ervaring, en de zoektocht naar een nieuwe woning een feest.

FUNDAmenteel beter.

Housenet 3 brengt websites van makelaars naar een tot op heden onbereikbaar niveau. Alle mogelijkheden van een groot woonportaal in uw eigen website. 

 

 

Zelfs naar Google ‘s maatstaven indrukwekkend.

De zoekmachine prestaties zijn ongekend en u beheert het allemaal zelf, zonder dat dit ten koste gaat van gebruikersgemak. 

Ongekend flexibel, ongeëvenaard creatief.

Bedenk de allermooiste manier om uw aanbod te laten zien, en doe die keer acht. Indrukwekkende, scherm vullende zoekresultatenpagina’s en detailpagina’s, in 8 variaties. 

Inloggen

Inloggen op mijn Scheele Makelaars. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?