Scheele Makelaars
Bel ons nu 0180 315 544

De verkoop van project Zelling is gestart!

23-11-2020

 

Het is zover! De woningen en appartementen Zelling in Nieuwerkerk aan den IJssel zijn vanaf nu in verkoop!

Ga naar de website en schrijf je in! Per bouwnummer vind je woningplattegronden, geveltekeningen een technische omschrijving en natuurlijk niet te vergeten de koopsommen terug.

Op de dynamische kavelkaarten kun je eenvoudig zien waar welke woning of appartement in Zelling is gelegen.

Let op! Ook wanneer je in de afgelopen weken je bouwnummervoorkeuren aan ons hebt doorgegeven, moet je je alsnog officieel inschrijven voor een woning/appartement in het project!

De inschrijving sluit op maandag 30 november a.s. om 10:00 uur. Dus neem rustig de tijd!

De inschrijfprocedure

De inschrijving voor een woning in Zelling start op 23 november a.s. en sluit op 30 november 2020 om 10:00 uur.

De inschrijving voor project Nieuwbouw Zelling vindt volledig digitaal plaats. Je kunt je vanaf nu inschrijven op de bouwnummers van jouw voorkeur door in te loggen op jouw account (Nog geen account? Maak dan eerst hier een account aan). Je krijgt het inschrijfformulier dan direct in beeld.

Voor het invullen vragen wij je een aantal gegevens, zoals jouw contactgegevens en eventueel die van jouw partner in te vullen. Tijdens de inschrijfperiode, van 23 november 12:00 uur tot 30 november 12:00 uur, kun je jouw inschrijving nog aanpassen in je persoonlijke account. Vergeet dan niet jouw aanpassing digitaal te ondertekenen en opnieuw te verzenden. Je krijgt per e-mail een bevestiging van jouw aanpassing.

Tot slot nog een aantal aandachtspunten:

  • De inschrijving sluit op maandag 30 november om 10:00 uur;
  • Indien een inschrijfformulier ingezonden wordt na sluitingsdatum van inschrijving, zal deze niet meegenomen worden in de eerste ronde van toewijzing;
  • Het invullen van het inschrijfformulier is vrijblijvend voor de inschrijver en verplicht de verkopende partij ook niet tot het toewijzen van een woning aan een bepaalde inschrijver;
  • Per toekomstig huishouden kan maximaal één (1) inschrijfformulier ingeleverd worden. Dit betekent ook dat de tenaamstelling van de eventuele koop- en aannemingsovereenkomst gelijk zal zijn aan de tenaamstelling van het inschrijfformulier.

De toewijzingsprocedure

Nadat op maandag 30 november 2020 om 10:00 uur de inschrijving is gesloten, wordt een inventarisatie van de inschrijvingen gemaakt. Op dinsdag 1 december 2020 worden de woningen en appartementen toegewezen op basis van onderstaande uitgangspunten:

  • Het verkoopteam van Synchroon wijst na sluiting van de inschrijfperiode de woningen/appartementen toe aan de kandidaten;
  • Voor de toewijzing wordt per bouwnummer bekeken hoeveel kandidaten dat bouwnummer als 1e voorkeur hebben gekozen. Bij meerdere kandidaten zal de woning, op basis van een eenvoudige loting (er vindt geen loting bij de notaris plaats) door het verkoopteam, worden toegewezen aan één kandidaat. Op deze wijze worden alle bouwnummers behandeld. Indien een bouwnummer niet kan worden toegewezen aan een kandidaat die het bouwnummer als 1e voorkeur heeft opgegeven, wordt - op gelijke wijze - bekeken of het bouwnummer kan worden toegewezen aan een kandidaat die het bouwnummer heeft opgegeven als 2e voorkeur. Indien dat niet lukt zal worden gekeken naar 3e, 4e, 5e ....etc. voorkeur;
  • Indien een bouwnummer aan een kandidaat is toegewezen, wordt de betreffende kandidaat telefonisch benaderd door een medewerker van de twee betrokken makelaarskantoren (Scheele Makelaars en Van Leeuwen Makelaardij og) voor een verkoopgesprek;
  • Indien aan een kandidaat (voorlopig) geen bouwnummer kan worden toegewezen, ontvangt de kandidaat daarvan een bericht per e-mail. Mocht alsnog een bouwnummer beschikbaar komen, dan wordt de kandidaat daar alsnog over benaderd. Hierbij wordt de toewijzingsprocedure zoals hiervoor omschreven zoveel mogelijk in acht genomen.

Met vriendelijke groet,

Team Zelling

Ongekend flexibel

De meest flexibele makelaar  in  Arnhem

Vriendelijk, flexibel en resultaatgericht. U bent in goede handen. We maken de verkoop van uw huis een geweldige ervaring, en de zoektocht naar een nieuwe woning een feest.

FUNDAmenteel beter.

Housenet 3 brengt websites van makelaars naar een tot op heden onbereikbaar niveau. Alle mogelijkheden van een groot woonportaal in uw eigen website. 

 

 

Zelfs naar Google ‘s maatstaven indrukwekkend.

De zoekmachine prestaties zijn ongekend en u beheert het allemaal zelf, zonder dat dit ten koste gaat van gebruikersgemak. 

Ongekend flexibel, ongeëvenaard creatief.

Bedenk de allermooiste manier om uw aanbod te laten zien, en doe die keer acht. Indrukwekkende, scherm vullende zoekresultatenpagina’s en detailpagina’s, in 8 variaties. 

Inloggen

Inloggen op mijn Scheele Makelaars. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?