Bel ons nu 0180 315 544

Koningskwartier fase 5, Zevenhuizen

13-06-2019

Start verkoop 13 juni 2019 uitgesteld

 
In onze laatste nieuwsbrief en in diverse andere uitingen is de start online verkoop van Koningskwartier fase 5 in Zevenhuizen aangekondigd voor donderdag 13 juni 2019. Helaas moeten wij u berichten dat de start van de verkoop wordt uitgesteld. Een aantal voorwaarden om in verkoop te kunnen gaan zijn nog niet ingevuld. De verkoopdocumentatie is daardoor momenteel nog niet volledig en heeft derhalve ook nog niet een definitieve status.

Op de website van Koningskwartier hebben wij nieuwe interieur- en exterieurbeelden van de woningtypes gepubliceerd. Ook zijn er nieuwe ingetekende plattegronden beschikbaar.Wij streven er naar om u zo spoedig mogelijk te berichten zodra een nieuwe datum bekend is voor de online start verkoop. Volledigheidshalve berichten wij u ook dat de geplande Meet & Greet voor maandag 17 juni 2019 komt te vervallen. Ook hiervoor wordt binnenkort een nieuwe datum bekend gemaakt.

Wij kijken er naar uit om u op korte termijn de definitieve stukken te kunnen presenteren en de verkoop te laten aanvangen.

Ongekend flexibel

De meest flexibele makelaar  in  Arnhem

Vriendelijk, flexibel en resultaatgericht. U bent in goede handen. We maken de verkoop van uw huis een geweldige ervaring, en de zoektocht naar een nieuwe woning een feest.

FUNDAmenteel beter.

Housenet 3 brengt websites van makelaars naar een tot op heden onbereikbaar niveau. Alle mogelijkheden van een groot woonportaal in uw eigen website. 

 

 

Zelfs naar Google ‘s maatstaven indrukwekkend.

De zoekmachine prestaties zijn ongekend en u beheert het allemaal zelf, zonder dat dit ten koste gaat van gebruikersgemak. 

Ongekend flexibel, ongeëvenaard creatief.

Bedenk de allermooiste manier om uw aanbod te laten zien, en doe die keer acht. Indrukwekkende, scherm vullende zoekresultatenpagina’s en detailpagina’s, in 8 variaties. 

Inloggen

Inloggen op mijn Scheele Makelaars. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?

Sluiten

Recent bekeken