Scheele Makelaars
Bel ons nu 0180 315 544

15 juli a.s. - Start verkoop Koningskwartier fase 7 Zuid

13-07-2021

 

 

Schrijf vanaf 15 juli in op uw woning in Koningskwartier fase 7 Zuid!

Zet alvast donderdag 15 juli in uw agenda. Vanaf die dag start de verkoop vanaf 16.00 uur en kunt u zich inschrijven voor een van de woningen in fase 7 Zuid van Koningskwartier. Een fase met veel variatie: 27 eengezinswoningen verdeeld in 6 typen. Gaat uw voorkeur uit naar een comfortabel appartement? Dan is er goed nieuws: in deze fase komen er ook 18 appartementen bij.

Gezinswoningen
Grote kans dat er in fase 7 Zuid een eengezinswoning bij is die u aanspreekt. Keus is er in ieder geval genoeg. Er zijn woningen in meerdere typen, breedtes en uitvoeringen. Omdat alle blokjes eengezinswoningen maar een paar huizen tellen, komt u daardoor veel hoekwoningen tegen. Ook in een hoekwoning ervaart u daardoor de privacy van halfvrijstaand wonen.

Twee-onder-een-kap-woningen
Ook die mogelijkheid is er, met – wees er snel bij – twee tweekappers. Heerlijk, die luxe van halfvrijstaand wonen. Vormgegeven in een herkenbare Hollandse bouwstijl met veel oppervlakte binnen en buiten. Appartementen in gebouw Maurits
Eén of twee slaapkamers. Een balkon of terras als buitenverblijf. Kies uit een van de 18 appartementen. Fijn dat u nu ook voor het groene decor van Koningskwartier kunt kiezen als u graag gelijkvloers woont.

Hollandse architectuur, zonnige tuinen
De stijl van de eerdere fasen was de inspiratie voor fase 7 Zuid: herkenbaar Hollands, met stijlelementen die elke woning nét iets meer uitstraling meegeven. Uw tuin is in de meeste gevallen op het zuidwesten georiënteerd. Zonnig dus.Bekijk de digitale brochure
Vanaf vandaag vindt u alvast meer informatie over de woningtypen in het digitale magazine. Die kunt u digitaal bekijken via deze link.

Houd de website in de gaten
Geïnteresseerd om te gaan wonen in Koningskwartier, de wijk aan de zuidrand van Zevenhuizen met alles binnen bereik? Bekijk dan vanaf 15 juli 16:00 uur de website voor alle relevante verkoopinformatie én de mogelijkheid om direct in te schrijven. De inschrijftermijn loopt tot 26 juli 10:00 uur!
 

Ongekend flexibel

De meest flexibele makelaar  in  Arnhem

Vriendelijk, flexibel en resultaatgericht. U bent in goede handen. We maken de verkoop van uw huis een geweldige ervaring, en de zoektocht naar een nieuwe woning een feest.

FUNDAmenteel beter.

Housenet 3 brengt websites van makelaars naar een tot op heden onbereikbaar niveau. Alle mogelijkheden van een groot woonportaal in uw eigen website. 

 

 

Zelfs naar Google ‘s maatstaven indrukwekkend.

De zoekmachine prestaties zijn ongekend en u beheert het allemaal zelf, zonder dat dit ten koste gaat van gebruikersgemak. 

Ongekend flexibel, ongeëvenaard creatief.

Bedenk de allermooiste manier om uw aanbod te laten zien, en doe die keer acht. Indrukwekkende, scherm vullende zoekresultatenpagina’s en detailpagina’s, in 8 variaties. 

Inloggen

Inloggen op mijn Scheele Makelaars. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?