Bel ons nu 0180 315 544

De verkoop van type Scharlaken I is van start!

30-08-2017

 

Goed nieuws: de verkoop van type Scharlaken I in fase 3b en 3d van Koningskwartier is gestart. In deze nieuwsbrief verwijzen wij je naar de informatie die je nodig hebt om je in te schrijven en vertellen we je meer over het anti-speculatiebeding en dergelijke. Let op: de inschrijving sluit op donderdag 7 september a.s. om 10:00.

Verkoopdocumenten

Je kunt de brochure met de prijslijst en het inschrijfformulier ophalen bij Scheele Makelaars in Nieuwerkerk aan den IJssel. Maar je kunt de documenten ook online bekijken en downloaden. Bekijk de brochure en de downloads op de site.
 
Bij de downloads vind je naast de prijslijst en het inschrijfformulier ook andere belangrijke documenten, zoals de technische omschrijving, optietekeningen en keuzelijsten en dergelijke.
 
Via het woningaanbod op de site kun je de informatie over type Scharlaken I bekijken. Bovendien staat hier een pdf met de plattegronden en gevelaanzichten. In deze pdf zie je onder andere welke bouwnummers een tuitgevel hebben. En uiteraard staat dit ook in de prijslijst.


Anti-speculatie
Type Scharlaken I is een sociale koopwoning. Dit betekent dat de koopprijs lager ligt dan de huidige marktwaarde. Je koopt dus met een korting. Het is goed om te weten dat je deze korting moet terugbetalen als je de woning binnen vijf jaar verkoopt en overdraagt. Op de prijslijst staat per bouwnummer de huidige marktwaarde. De verschillen hebben vooral te maken met een tuitgevel of hoek- en zonligging. Zo weet je precies het bedrag dat je bij verkoop moet terugbetalen.

Voorrang bij toewijzing

Onze sociale koopwoning heeft als doel om starters en huurders meer kans te bieden om een nieuwe woning te kopen. En een doorstroom te bewerkstelligen van huurwoningen en ‘goedkope’ koopwoningen binnen de gemeente Zuidplas. Daarmee houden we rekening bij de toewijzing. Meer informatie hierover lees je in de brochurebrief.  

 

 Inschrijven
Als je interesse hebt in een woning, dan dien je het inschrijfformulier volledig in te vullen en voor de sluiting in te leveren. De inschrijving sluit op donderdag 7 september om 10.00 uur. Op dat moment moet je inschrijfformulier binnen zijn bij Scheele Makelaars. Het inschrijfformulier kun je downloaden op de site. Of krijg je geprint mee als je de brochure ophaalt bij de makelaar. Je kunt het pakket ook laten opsturen. Zie hieronder de contactgegevens van Scheele Makelaars.

 

Vragen?

Heb je vragen over de woningen in Koningskwartier fase 3b en 3d? Neem dan gerust contact op met Scheele Makelaars, telefonisch op 0180 – 31 55 44 of per email naar
info@scheele.nl

 

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuws en leuke tips en evenementen rondom Koningskwartier? Volg ons dan ook op Facebook.

 

 

Met vriendelijke groet,

GOM Zuidplaspolder

 

Verkoop & Informatie:
Scheele Makelaars
Raadhuisplein 25-26 | Nieuwerkerk a/d IJssel
 Telefoonnummer 0180 - 31 55 44

 E-mailadres info@scheele.nl

 

   

 

 

   

Ongekend flexibel

De meest flexibele makelaar  in  Arnhem

Vriendelijk, flexibel en resultaatgericht. U bent in goede handen. We maken de verkoop van uw huis een geweldige ervaring, en de zoektocht naar een nieuwe woning een feest.

FUNDAmenteel beter.

Housenet 3 brengt websites van makelaars naar een tot op heden onbereikbaar niveau. Alle mogelijkheden van een groot woonportaal in uw eigen website. 

 

 

Zelfs naar Google ‘s maatstaven indrukwekkend.

De zoekmachine prestaties zijn ongekend en u beheert het allemaal zelf, zonder dat dit ten koste gaat van gebruikersgemak. 

Ongekend flexibel, ongeëvenaard creatief.

Bedenk de allermooiste manier om uw aanbod te laten zien, en doe die keer acht. Indrukwekkende, scherm vullende zoekresultatenpagina’s en detailpagina’s, in 8 variaties. 

Inloggen

Inloggen op mijn Scheele Makelaars. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?

Recent bekeken