Bel ons nu 0180 315 544

Newport Nesselande Kopenhagen te Rotterdam

20-02-2018

 

 

 

Look who’s coming!

Na lang wachten komt eindelijk deelplan Kopenhagen eraan. Met de komst van de 3e toren zal Newport Nesselande worden voltooid.
Kopenhagen bestaat uit circa 93 drie- vier- en vijfkamerappartementen en daarnaast uit 28 drielaagse eengezinswoningen. Een deel van de appartementen is bestemd voor verhuur, de overige appartementen en eengezinswoningen zullen naar verwachting dit jaar nog in verkoop gaan.

Prognose start verkoop zomer 2018

Wilt u graag op de hoogte blijven? Schrijf dan nu in

Ongekend flexibel

De meest flexibele makelaar  in  Arnhem

Vriendelijk, flexibel en resultaatgericht. U bent in goede handen. We maken de verkoop van uw huis een geweldige ervaring, en de zoektocht naar een nieuwe woning een feest.

FUNDAmenteel beter.

Housenet 3 brengt websites van makelaars naar een tot op heden onbereikbaar niveau. Alle mogelijkheden van een groot woonportaal in uw eigen website. 

 

 

Zelfs naar Google ‘s maatstaven indrukwekkend.

De zoekmachine prestaties zijn ongekend en u beheert het allemaal zelf, zonder dat dit ten koste gaat van gebruikersgemak. 

Ongekend flexibel, ongeëvenaard creatief.

Bedenk de allermooiste manier om uw aanbod te laten zien, en doe die keer acht. Indrukwekkende, scherm vullende zoekresultatenpagina’s en detailpagina’s, in 8 variaties. 

Inloggen

Inloggen op mijn Scheele Makelaars. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?

Recent bekeken