Bel ons nu 0180 315 544

Newport Kopenhagen

10-07-2019

// START VERKOOP NEWPORT KOPENHAGEN 12 JULI 2019 //


Het is zover! De verkoop van Kopenhagen, gelegen aan de boulevard van Nesselande, gaat van start! Kopenhagen... is de derde – en tevens laatste – woontoren van Newport Nesselande te Rotterdam. Op vrijdag 12 juli start de onlineverkoop van 41 drie-, vier- en vijfkamerappartementen en 3 luxe penthouses. Alle appartementen hebben een fantastisch uitzicht over de boulevard van Nesselande en de Zevenhuizerplas, beschikken over een ruim en zonnig terras en worden opgeleverd met een complete keuken en luxe badkamer.
Interesse? Schrijf u dan nu in op www.newport-nesselande.nl. U ontvangt dan op 12 juli omstreeks 12 uur een e-mail met daarin een link naar het inschrijfformulier. U kunt zich inschrijven tot en met vrijdag 2 augustus 17.00 uur.

Heeft u nog vragen? Kom dan langs op onze Meet & Greet op zaterdag 20 juli. U bent van 10.00 tot 13.00 uur van harte welkom in het Spaanse restaurant Guay aan de Siciliëboulevard 710 in Rotterdam-Nesselande. Onze makelaars zijn dan aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

 

 

 

 

 

Ongekend flexibel

De meest flexibele makelaar  in  Arnhem

Vriendelijk, flexibel en resultaatgericht. U bent in goede handen. We maken de verkoop van uw huis een geweldige ervaring, en de zoektocht naar een nieuwe woning een feest.

FUNDAmenteel beter.

Housenet 3 brengt websites van makelaars naar een tot op heden onbereikbaar niveau. Alle mogelijkheden van een groot woonportaal in uw eigen website. 

 

 

Zelfs naar Google ‘s maatstaven indrukwekkend.

De zoekmachine prestaties zijn ongekend en u beheert het allemaal zelf, zonder dat dit ten koste gaat van gebruikersgemak. 

Ongekend flexibel, ongeëvenaard creatief.

Bedenk de allermooiste manier om uw aanbod te laten zien, en doe die keer acht. Indrukwekkende, scherm vullende zoekresultatenpagina’s en detailpagina’s, in 8 variaties. 

Inloggen

Inloggen op mijn Scheele Makelaars. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?