Bel ons nu 0180 315 544

Jeu Esse Zoom - Nieuwerkerk a/d IJssel

02-11-2018

Kom jij de nieuwe woningen van Jeu Esse Zoom bekijken?

 


Op donderdagavond 8 november is het zover en organiseren wij een pre-sale inloopavond.
Hier presenteren wij de woningtypen van Jeu Esse Zoom, geven wij een prijsindicatie af en horen we graag jouw mening met betrekking tot bijvoorbeeld gewenste opties en duurzaamheid en SMART producten. Jij kunt tijdens deze avond suggesties doen en vragen stellen.

Locatie
Plezier, vrijheid en ontspanning. Dat is wat het goede leven in Jeu weerspiegelt. Een groene buurt met verschillende type woningen, gebaseerd op de gedetailleerde oud Hollandse bouwstijl. Jeu is gelegen aan de bovenkant van de wijk Esse Zoom en naast de groenstrook in het midden van de wijk.

Woningtypen
In het project is een ruime variatie aan woningtypen aanwezig, voor ieder wat wils. Denk hierbij aan een vrijstaande villa met een royale tuin, geschakelde twee-onder-1 kapwoning met veel licht en ruimte of knusse rijwoningen met authentieke details en prachtige ramen. Naast de verschillende typen, zijn ook de gevels onderscheidend door kleur en/ of details, waardoor er geen woning hetzelfde is.
De vrij op naam prijzen van de woningen beginnen vanaf ca. € 335.000.Spreekt dit jou aan?
Kom dan de woningtypen bekijken tijdens de pre-sale!
We willen graag weten hoeveel mensen we mogen verwelkomen. Wil jij erbij zijn? Meld je dan aan via onderstaande knop.

Wanneer: donderdag 8 november van 19.00 tot 20.30 uur
Waar: Leefgoed de Olifant, Groenendijk 325, 2911 BB in Nieuwerkerk aan den IJssel

Route: Komende vanuit de kant van Nieuwerkerk a/d IJssel, rijd je een lang stuk over de (smalle),  dijk langs de IJssel om bij Leefgoed De Olifant te komen.
Vind je dit niet prettig, rijd dan vanuit Capelle a/d IJssel de dijk op (via de Zuiderbreedte), vanaf hier is het minder dan 1 km naar Leefgoed De Olifant!

Graag tot 8 november!

Ongekend flexibel

De meest flexibele makelaar  in  Arnhem

Vriendelijk, flexibel en resultaatgericht. U bent in goede handen. We maken de verkoop van uw huis een geweldige ervaring, en de zoektocht naar een nieuwe woning een feest.

FUNDAmenteel beter.

Housenet 3 brengt websites van makelaars naar een tot op heden onbereikbaar niveau. Alle mogelijkheden van een groot woonportaal in uw eigen website. 

 

 

Zelfs naar Google ‘s maatstaven indrukwekkend.

De zoekmachine prestaties zijn ongekend en u beheert het allemaal zelf, zonder dat dit ten koste gaat van gebruikersgemak. 

Ongekend flexibel, ongeëvenaard creatief.

Bedenk de allermooiste manier om uw aanbod te laten zien, en doe die keer acht. Indrukwekkende, scherm vullende zoekresultatenpagina’s en detailpagina’s, in 8 variaties. 

Inloggen

Inloggen op mijn Scheele Makelaars. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?