Bel ons nu 0180 315 544

Nieuwsbrief Koningskwartier

28-07-2017

 

Nog een paar dagen en dan sluit de inschrijving van fase 3b en 3d van Koningskwartier. In deze nieuwsbrief willen we je graag nog het een en ander uitleggen. 

Verkoopproces

De inschrijving sluit op maandag 31 juli om 17.00 uur. Dan moet je inschrijfformulier uiterlijk binnen zijn bij ons. Op het inschrijfformulier vul je je bouwnummervoorkeuren in en je gegevens met betrekking tot je huidige woning en inkomen en dergelijke. Vul alles in, want alleen compleet ingevulde formulieren gaan mee in de toewijzing. Je eerste voorkeur is het meest belangrijk, omdat we proberen om zoveel mogelijk op eerste voorkeur toe te wijzen. Is er voor een bepaald bouwnummer niet op eerste voorkeur ingeschreven, dan kijken we naar tweede, derde en vierde voorkeuren etc. Dus het is aan te raden om meer voorkeuren in te vullen.
 
Als je een woning toegewezen hebt gekregen, nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor het verkoopgesprek. Tijdens het verkoopgesprek krijg je alle informatie die je nodig hebt om je koopbeslissing te kunnen maken.

Woningaanbod fase 3b en 3d

 

Vragen? 

Heb je vragen over de woningen in Koningskwartier fase 3b en 3d? Neem dan gerust contact op met ons, telefonisch op 0180 – 31 55 44 of per email naar info@scheele.nl

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte gehouden worden van alle ontwikkelingen rondom Koningskwartier? Like Koningskwartier dan op Facebook! Hier delen we ook tips om in de omgeving van Koningskwartier te doen. 

Met vriendelijke groet,

 

 

 

Ongekend flexibel

De meest flexibele makelaar  in  Arnhem

Vriendelijk, flexibel en resultaatgericht. U bent in goede handen. We maken de verkoop van uw huis een geweldige ervaring, en de zoektocht naar een nieuwe woning een feest.

FUNDAmenteel beter.

Housenet 3 brengt websites van makelaars naar een tot op heden onbereikbaar niveau. Alle mogelijkheden van een groot woonportaal in uw eigen website. 

 

 

Zelfs naar Google ‘s maatstaven indrukwekkend.

De zoekmachine prestaties zijn ongekend en u beheert het allemaal zelf, zonder dat dit ten koste gaat van gebruikersgemak. 

Ongekend flexibel, ongeëvenaard creatief.

Bedenk de allermooiste manier om uw aanbod te laten zien, en doe die keer acht. Indrukwekkende, scherm vullende zoekresultatenpagina’s en detailpagina’s, in 8 variaties. 

Inloggen

Inloggen op mijn Scheele Makelaars. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?

Recent bekeken