Bel ons nu 0180 315 544

Corona en ons kantoor

16-03-2020

 

 

Hoe gaan wij om met het RIVM protocol binnen ons kantoor, bij gesprekken of bezichtigingen, in het kader van het Coronavirus?

Wij plannen nog steeds bezichtigingen en afspraken! Wij houden uiteraard de richtlijnen van het RIVM en de NVM in acht door geen handen te schudden, tussendoor handen te wassen en hoesten in de elleboog. Bij bezichtigen vragen wij u wel met maximaal 2 personen te komen.

Ben je verkouden of heb je symptomen aangaande het Coronavirus? Dan verzoeken wij beleefd verstandig te zijn, thuis te blijven en de afspraak / bezichtiging te annuleren.

Wij rekenen op je begrip voor het bovenstaande. We hopen je snel weer de hand te kunnen schudden

Ongekend flexibel

De meest flexibele makelaar  in  Arnhem

Vriendelijk, flexibel en resultaatgericht. U bent in goede handen. We maken de verkoop van uw huis een geweldige ervaring, en de zoektocht naar een nieuwe woning een feest.

FUNDAmenteel beter.

Housenet 3 brengt websites van makelaars naar een tot op heden onbereikbaar niveau. Alle mogelijkheden van een groot woonportaal in uw eigen website. 

 

 

Zelfs naar Google ‘s maatstaven indrukwekkend.

De zoekmachine prestaties zijn ongekend en u beheert het allemaal zelf, zonder dat dit ten koste gaat van gebruikersgemak. 

Ongekend flexibel, ongeëvenaard creatief.

Bedenk de allermooiste manier om uw aanbod te laten zien, en doe die keer acht. Indrukwekkende, scherm vullende zoekresultatenpagina’s en detailpagina’s, in 8 variaties. 

Inloggen

Inloggen op mijn Scheele Makelaars. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?