Bel ons nu 0180 315 544

Maak kennis met de Zoomers - Esse Zoom

12-03-2020

De voorgaande fases in Esse Zoom zijn allemaal succesvol uitverkocht! Nog op zoek naar een woning en nog niet gevonden wat je zocht? Binnenkort start de volgende fase: De Zoomers. Middenin dezelfde groene en kindvriendelijke wijk Esse Zoom, maar een diverser plan door de verschillende woningtypen.

De Zoomers

Het voorlopig ontwerp van de Zoomers is bijna gereed. In dit nieuwe plan is keuze uit een variëteit aan rijwoningen, 2-onder-1 kapwoningen aan het water en een nieuw type in Esse Zoom: De Bungalow. Bij dit type vind je het gehele woonprogramma op de begane grond.

 

    

 

Nieuwe website 

Benieuwd naar het plan? De nieuwe website is nu live!
Bekijk hem hier
en schrijf je in voor de nieuwsbrief, we houden je dan verder op de hoogte van de ontwikkelingen. In de eerste nieuwsbrief van De Zoomers ontvang je meer informatie over het voorlopig ontwerp, de woningen en de planning naar start verkoop!

Graag tot ziens in De Zoomers!

Ongekend flexibel

De meest flexibele makelaar  in  Arnhem

Vriendelijk, flexibel en resultaatgericht. U bent in goede handen. We maken de verkoop van uw huis een geweldige ervaring, en de zoektocht naar een nieuwe woning een feest.

FUNDAmenteel beter.

Housenet 3 brengt websites van makelaars naar een tot op heden onbereikbaar niveau. Alle mogelijkheden van een groot woonportaal in uw eigen website. 

 

 

Zelfs naar Google ‘s maatstaven indrukwekkend.

De zoekmachine prestaties zijn ongekend en u beheert het allemaal zelf, zonder dat dit ten koste gaat van gebruikersgemak. 

Ongekend flexibel, ongeëvenaard creatief.

Bedenk de allermooiste manier om uw aanbod te laten zien, en doe die keer acht. Indrukwekkende, scherm vullende zoekresultatenpagina’s en detailpagina’s, in 8 variaties. 

Inloggen

Inloggen op mijn Scheele Makelaars. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?