Bel ons nu 0180 315 544

De verkoop van Koningskwartier Zevenhuizen - Aan de Laan is gestart!

05-05-2023

 

Vanaf nu is het mogelijk om u in te schrijven voor de woningen van het type Bosroos, Duinroos, Egelantier of Viltroos. Bekijk hier het aanbod!

Digitaal inschrijven? Hoe werkt dit?

Stap 1: Vraag een persoonlijke link aan via de onderstaande knop om in te loggen op uw Koningskwartier account;

 

Persoonlijke link aanvragen »

 Stap 2:
U ontvangt een e-mail met een persoonlijke link. Door te klikken op de link in uw e-mail komt u in uw persoonlijke Koningskwartier account;

Stap 3: Klik op 'Online inschrijven Aan de Laan;

Stap 4: Vul alle gevraagde gegevens in en dien het formulier in.

De inschrijving is persoonlijk en niet overdraagbaar. Per huishouden is één inschrijving mogelijk.

image008.jpg
 

De inschrijftermijn eindigt op maandag 15 mei 2023 om 12.00 uur.

Wanneer u een woning toegewezen hebt gekregen neemt het team van Scheele Makelaars uiterlijk woensdag 17 mei 2023 contact met u op om u hiervan op de hoogte te brengen en een verkoopgesprek in te plannen. De belangstelling voor het plan is groot. Koningskwartier Aan de Laan telt 24 woningen, het zou dus kunnen zijn dat u onverhoopt geen woning toegewezen krijgt. U komt dan op de reservelijst en wordt hierover uiterlijk vrijdag 19 mei 2023 geïnformeerd.

Brochure en verkoopdocumentatie

Hoe mooi Koningskwartier Aan de Laan écht gaat worden kunt u zien in de digitale brochure door te klikken op deze link. Wanneer u een woning hebt toegewezen gekregen ontvangt u tevens een gedrukt exemplaar van de brochure. Deze zal door de makelaar aan u worden uitgereikt bij het verkoopgesprek. Heel veel kijk- en leesplezier!

De complete verkoopdocumentatie en prijslijst treft u hier aan.

image009.jpg
 

Inschrijfprocedure

  1. De inschrijving moet op uiterlijk maandag 15 mei 2023 12:00 uur digitaal verzonden zijn. Inschrijvingen die te laat worden ontvangen kunnen worden uitgesloten van de eerste toewijzingsronde.
  2. Het is van belang dat u bij de inschrijving alle woningtypen en specifieke woningen van uw voorkeur aangeeft. Er kan geen bouwnummer aan u toegewezen worden als u dit niet als voorkeur hebt opgegeven.
  3. Twee keer inschrijven heeft geen zin. Dubbele inschrijvingen kunnen worden uitgesloten van de toewijzing.
  4. De inschrijver(s) dienen ook de daadwerkelijke contractanten te zijn. Met andere woorden, de gegevens van de inschrijving worden overgenomen in de overeenkomsten. De inschrijving en toewijzing zijn niet overdraagbaar op een ander.
  5. Wanneer u een woning toegewezen krijgt, verneemt u dit uiterlijk woensdag 17 mei 2023. Als u na de eerste toewijzing geen woning toegewezen hebt gekregen ontvangt u hiervan uiterlijk vrijdag 19 mei 2023 bericht. Wanneer u geen woning toegewezen krijgt, wordt u genoteerd voor de reservelijst. Indien er op een later moment toch een woning beschikbaar komt, wordt deze aan één van inschrijvers op de reservelijst toegewezen.
  6. De toewijzing van de bouwnummers wordt uitgevoerd door het projectteam van Koningskwartier. Over de toewijzing wordt niet gecorrespondeerd.
  7. Na de toewijzing zal Scheele Makelaars de inschrijvers die een woning toegewezen hebben gekregen, uitnodigen voor een optiegesprek.
  8. Na een optiegesprek ontvangen diegenen die niet direct een koopbeslissing nemen een optieperiode van maximaal 7 dagen. Tijdens deze periode dient de definitieve koopbeslissing genomen te worden. Zodra u hebt besloten om over te gaan tot aankoop, zal er een afspraak voor ondertekening van de overeenkomsten worden gemaakt. Ondertekening van de overeenkomsten vindt plaats na toelichting en uitleg over de inhoud van de overeenkomsten en bijkomende procedures.


image010.jpg
 

Vragen?

Heeft u nog vragen hebben over de woningen of de inschrijfprocedure? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

Succes gewenst met de inschrijving!

 
 

Ongekend flexibel

De meest flexibele makelaar  in  Arnhem

Vriendelijk, flexibel en resultaatgericht. U bent in goede handen. We maken de verkoop van uw huis een geweldige ervaring, en de zoektocht naar een nieuwe woning een feest.

FUNDAmenteel beter.

Housenet 3 brengt websites van makelaars naar een tot op heden onbereikbaar niveau. Alle mogelijkheden van een groot woonportaal in uw eigen website. 

 

 

Zelfs naar Google ‘s maatstaven indrukwekkend.

De zoekmachine prestaties zijn ongekend en u beheert het allemaal zelf, zonder dat dit ten koste gaat van gebruikersgemak. 

Ongekend flexibel, ongeëvenaard creatief.

Bedenk de allermooiste manier om uw aanbod te laten zien, en doe die keer acht. Indrukwekkende, scherm vullende zoekresultatenpagina’s en detailpagina’s, in 8 variaties. 

Inloggen

Inloggen op mijn Scheele Makelaars. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?