Bel ons nu 0180 315 544

Meet & Greet de Watertuinen!

12-09-2017

 

Watertuinen is inmiddels een aantal dagen in verkoop en de inschrijfformulieren stromen binnen. We kunnen ons echter ook goed voorstellen dat je nog veel meer wilt weten. En wat ons betreft mag je de prachtige brochure echt niet missen!
 
Kom daarom vandaag, 12 september van 17:00 - 18:30 uur, naar de Meet &  Greet bij Van Der Valk Nieuwerkerk (Parallelweg Zuid 185, Nieuwerkerk a/d IJssel). Hier hebben een brochure en prijslijst voor je klaarliggen. Medewerkers van Blauwhoed,  VORMDE Makelaars & Scheele Makelaars staan tevens klaar om al je vragen te beantwoorden.

See you! 

 

 

Jouw ideale huis in de Watertuinen gevonden? Dan heb je tot woensdag 20 september 17:00 uur de tijd om je in te schrijven! 

Ongekend flexibel

De meest flexibele makelaar  in  Arnhem

Vriendelijk, flexibel en resultaatgericht. U bent in goede handen. We maken de verkoop van uw huis een geweldige ervaring, en de zoektocht naar een nieuwe woning een feest.

FUNDAmenteel beter.

Housenet 3 brengt websites van makelaars naar een tot op heden onbereikbaar niveau. Alle mogelijkheden van een groot woonportaal in uw eigen website. 

 

 

Zelfs naar Google ‘s maatstaven indrukwekkend.

De zoekmachine prestaties zijn ongekend en u beheert het allemaal zelf, zonder dat dit ten koste gaat van gebruikersgemak. 

Ongekend flexibel, ongeëvenaard creatief.

Bedenk de allermooiste manier om uw aanbod te laten zien, en doe die keer acht. Indrukwekkende, scherm vullende zoekresultatenpagina’s en detailpagina’s, in 8 variaties. 

Inloggen

Inloggen op mijn Scheele Makelaars. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?

Recent bekeken