Bel ons nu 0180 315 544

Zaterdag 18 februari: Open Dag

17-02-2017

Op zaterdag 18 februari organiseren de makelaars en ERA Contour een open dag voor de Bol fase 2, op de hoek Opweg met de Gerrit Greupstraat (Schoonhoven). Dit is de locatie waar de acht Twee-Kappers en vier vrije kavels worden gebouwd.

Open dag De Bol


Kom zaterdag 18 februari a.s. tussen 11.00 en 13.00 uur naar de open dag van de Bol! Deze vindt plaats op de hoek van de Opweg met Gerrit Greupstraat, Schoonhoven, zodat u de sfeer van de wijk zelf kunt proeven. Verder zijn wij en makelaars van Schep Makelaardij en medewerkers van ERA Contour aanwezig om u alles te vertellen over het project. Er zijn nog enkele vrije kavels en twee-kappers te koop. Graag tot dan! 

 


 

00

Ongekend flexibel

De meest flexibele makelaar   in  Arnhem

Vriendelijk, flexibel en resultaatgericht. U bent in goede handen. We maken de verkoop van uw huis een geweldige ervaring, en de zoektocht naar een nieuwe woning een feest.

FUNDAmenteel beter.

Housenet 3 brengt websites van makelaars naar een tot op heden onbereikbaar niveau. Alle mogelijkheden van een groot woonportaal in uw eigen website. 

 

 

Zelfs naar Google ‘s maatstaven indrukwekkend.

De zoekmachine prestaties zijn ongekend en u beheert het allemaal zelf, zonder dat dit ten koste gaat van gebruikersgemak. 

Ongekend flexibel, ongeëvenaard creatief.

Bedenk de allermooiste manier om uw aanbod te laten zien, en doe die keer acht. Indrukwekkende, scherm vullende zoekresultatenpagina’s en detailpagina’s, in 8 variaties. 

Inloggen

Inloggen op mijn Scheele Makelaars. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?

Recent bekeken