Bel ons nu 0180 315 544

In prijs verlaagd!

07-04-2017

Hesseplaats 424 te Rotterdam-Ommoord

 

Spectaculair tweelaags penthouse op de 19de en 20ste verdieping met fenomenaal uitzicht over de skyline van Rotterdam en optimale privacy. Gesitueerd op toplocatie met alle voorzieningen om de hoek zoals diverse supermarkten, restaurants, optimaal openbaar vervoer, recreatiegebied De Rottemeren, Kralingse bos, Zevenhuizerplas en uitvalswegen. Dit exclusieve 4-kamer penthouse met een totale woonoppervlakte van 150m2 beschikt over een ruim balkon en groot dakterras op het zuiden van resp. circa 10m² en 25m². Het penthouse heeft een open designkeuken van het merk Keller en twee luxe badkamers waarvan er één bereikbaar is vanuit de masterbedroom. Ruime eigen parkeerplaats op afgesloten parkeerdek en grote berging in de onderbouw. Buitengewoon goed en speels ingedeeld penthouse op prachtige centrale locatie! 
 

Vraagprijs nu € 500.000,- k.k.

Bekijk hier de woning en bel ons voor een afspraak!

 http://hesseplaats425.nl/

Ongekend flexibel

De meest flexibele makelaar   in  Arnhem

Vriendelijk, flexibel en resultaatgericht. U bent in goede handen. We maken de verkoop van uw huis een geweldige ervaring, en de zoektocht naar een nieuwe woning een feest.

FUNDAmenteel beter.

Housenet 3 brengt websites van makelaars naar een tot op heden onbereikbaar niveau. Alle mogelijkheden van een groot woonportaal in uw eigen website. 

 

 

Zelfs naar Google ‘s maatstaven indrukwekkend.

De zoekmachine prestaties zijn ongekend en u beheert het allemaal zelf, zonder dat dit ten koste gaat van gebruikersgemak. 

Ongekend flexibel, ongeëvenaard creatief.

Bedenk de allermooiste manier om uw aanbod te laten zien, en doe die keer acht. Indrukwekkende, scherm vullende zoekresultatenpagina’s en detailpagina’s, in 8 variaties. 

Inloggen

Inloggen op mijn Scheele Makelaars. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?

Recent bekeken