Bel ons nu 0180 315 544

Start verkoop Koningskwartier fase 5 - woensdag 24 juli a.s.

19-07-2019

Online start verkoop Koningskwartier fase 5 Woensdag 24 juli a.s. vanaf 12.00 uur!

 

Op woensdag 24 juli a.s. om 12.00 uur gaat de verkoop van start van 34 woningen in Koningskwartier fase 5 in Zevenhuizen! De verkoop van de woningen start online. Vanaf dat moment zijn ook de digitale verkoopbrochure, de prijslijst, de technische omschrijving en de verkoop- en optietekeningen beschikbaar op de website

Inschrijven voor de woningen in het project Koningskwartier fase 5 gaat via een online-inschrijfformulier.

U kunt zich vanaf dat moment inschrijven voor één of meerdere woningen van uw voorkeur. De inschrijfperiode loopt tot donderdag 15 augustus a.s. 17.00 uur. Na het sluiten van de inschrijfperiode worden alle inschrijvingen verzameld waarna toewijzing van de woningen plaatsvindt.

 

Ongekend flexibel

De meest flexibele makelaar  in  Arnhem

Vriendelijk, flexibel en resultaatgericht. U bent in goede handen. We maken de verkoop van uw huis een geweldige ervaring, en de zoektocht naar een nieuwe woning een feest.

FUNDAmenteel beter.

Housenet 3 brengt websites van makelaars naar een tot op heden onbereikbaar niveau. Alle mogelijkheden van een groot woonportaal in uw eigen website. 

 

 

Zelfs naar Google ‘s maatstaven indrukwekkend.

De zoekmachine prestaties zijn ongekend en u beheert het allemaal zelf, zonder dat dit ten koste gaat van gebruikersgemak. 

Ongekend flexibel, ongeëvenaard creatief.

Bedenk de allermooiste manier om uw aanbod te laten zien, en doe die keer acht. Indrukwekkende, scherm vullende zoekresultatenpagina’s en detailpagina’s, in 8 variaties. 

Inloggen

Inloggen op mijn Scheele Makelaars. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?