Beschrijving

Dorpsstraat 62A te Capelle aan den IJssel 

LET OP: DIT APPARTEMENT HEEFT EEN BIEDEN-VANAF PRIJS

RIANT APPARTEMENT OP ABSOLUTE TOPLOCATIE!
Is het altijd al uw droom geweest om te wonen aan het water? Dan kunnen wij nu uw droom verwezenlijken. Op deze prachtige plek aan de Hollandsche IJssel ligt dit kleinschalige appartementencomplex “IJsselpoort” (13 appartementen) als een opvallend en herkenbaar baken. Door de unieke ligging (buitendijks) varen de schepen bijna onder uw woonkamer door!
Dit luxe, levensbestendige appartement op de 2e woonlaag is gesitueerd op de kop van het complex en heeft daarmee een magnifiek en weids uitzicht over de Hollandsche IJssel (met panorama tot de Algera- en Van Brienenoord brug). Met ca. 130m² (incl. ca. 15m² terras) is dit 3/4 kamer appartement royaal bemeten en herbergt o.a. een woonkamer met woonkeuken van ruim 58m², 3 (thans 2) ruime slaapkamers, een luxe badkamer en een bijkeuken/wasruimte. Het ruime, zonnige overdekte terras met vrij uitzicht biedt optimale privacy. De ligging nabij uitvalswegen, openbaar vervoer en winkelcentra Koperwiek en Slotplein is zeer centraal te noemen. Het appartementencomplex is gebouwd in 2007 en beschikt over een lift, een videofooninstallatie, een parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage en een berging. Daarnaast beschikt het complex over een ruime hoeveelheid buitenparkeerplaatsen op eigen grond. 
Slechts een keer eerder kwam er een appartement in dit complex beschikbaar dus dit is een unieke kans!

Begane grond:
Ruime en keurig verzorgde afgesloten entree met videofooninstallatie, lift, brievenbussen en toegang naar de berging en parkeerplaats. 

2e woonlaag:
Ruime entree/hal met garderobe, bijkeuken met wasm. aansl., bergkast met cv-ketel, meterkast en  luxe geheel betegeld hangend toilet. Slaap-/studeerkamer van ca. 2.90 x 2.75/1.90m. Masterbedroom (oorspronkelijk 2 slaapkamers) ca. 5.30 x 5.15m. Luxe geheel betegelde badkamer van ca. 2.90 x 2.00m met ligbad, douche, hangend toilet en wastafel. 
Riante, lichte woonkamer van ruim 58m²(incl. keuken) met fabuleus uitzicht over water en scheepvaart. Grote woonkeuken voorzien van een Siematic keukeninrichting in een high-end uitvoering met op maat gemaakte apparatuur.
Het gehele appartement is voorzien van een granieten (Kashmir white) vloer. Verdere afwerking met hoogwaardige materialen, dit appartement is gebouwd vanuit het oogpunt onbegrensde luxe te realiseren. 
Zonnig terras van ca. 5.10. x 3.00m veel privacy en vrij uitzicht. 

Oplevering in overleg

Kenmerken