Omschrijving

Gordelweg 82B2 te Rotterdam-Liskwartier

Royale luxe uitgevoerde 4/5 kamer dubbele bovenwoning op de 2e en ½ 3e etage. Gelegen op ideale locatie in het Liskwartier. Dit gedeelte van Rotterdam is rustig, zeer geliefd en kenmerkt zich door de vele lanen en singels. De woning is gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen (A13, A16 en A20) en openbaar vervoer (Centraal Station op 8 minuten fietsafstand). Ook in de binnenstad ben je snel, bovendien liggen het populaire Vroesenpark en het Kralingse Bos op fiets-/hardloopafstand. Veel openbare parkeergelegenheid voor de deur. Aparte berging op de begane grond. De gehele woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Eigen grond. Bouwjaar 1937. Centrale verwarming middels Nefit combiketel (2014). Bijdrage V.v.E. € 75,-- per maand. Woonoppervlakte ca. 100m². Deze luxe uitgevoerde woning is met behoud van de sfeervolle originele details (suite deuren, marmeren schouwen en paneeldeuren) geheel gemoderniseerd en daarom zonder klussen direct te betrekken!
   
Begane grond
Entree, trap naar 2e etage.

2e Etage
Gang met meterkast en luxe toiletruimte. De grote sfeervolle woonkamer en suite (totaal ca. 45m²!) met houten vloer en gestucte wanden is door de originele vaste kasten en de originele schuifdeuren verdeeld in een woon-/zitkamer van ca. 7.00 x 3.70m en een eetkamer van ca. 5.10 x 3.70m. De eetkamer staat in directe verbinding met de luxe in 2017 vernieuwde open keuken (ca. 2.90 x 2.00m) met gaskookplaat, oven, koel-/vriescombinatie, vaatwasmachine en grote eetbar. Zonnig balkon van ca. 2.00 x 1.00m op het zuiden met vrij uitzicht over de groene binnentuinen. Slaap-/studeerkamer van ca. 
2.60 x 1.95m aan de voorzijde.

3e Etage
Overloop met lichtkoepel en vaste trap naar het dak (mogelijkheid voor dakterras). Aparte was-/droogruimte. Grote slaapkamer ca. 4.25 x 3.75m met inbouwkast, wastafel en aansluitend moderne geheel betegelde badkamer en suite met ligbad, toilet (sanibroyeur) en lichtkoepel. Slaapkamer ca. 2.60 x 1.95m. 

Oplevering 2e kwartaal 2020.

Kenmerken