Beschrijving

"Wonen met iedere dag vakantiegevoel” 

Wilt u het liefst verhuizen naar een appartement, comfortabel en gelijkvloers? Maar kost het u moeite om afscheid te nemen van de ruimte in uw huidige woning? Kies dan voor een van de appartementen van het type M. Die bieden u het gemak van maar liefst drie slaapkamers!

De woning aan Sicilieboulevard 238 (bouwnummer 2) bevindt zich op de 1e verdieping

- Woonoppervlakte circa  142 m2 (type M2)
- Dubbel riant, zonnig balkon op het Westen met een totale grootte van circa 26 m2
- Woonkamer met eetkeuken van circa 54 m2
- Drie slaapkamers van circa 23, 23 en 17 m2 
- Badkamer met inloopdouche, toilet en dubbele wastafel
- Separaat toilet in hal
- exclusief keuken
- Sanitair en tegelwerk inbegrepen
- Woning wordt gasloos uitgevoerd (stadsverwarming)
- Inclusief een parkeerplaats in ondergelegen stallingsgarage (bijkopen 2e parkeerplaats is mogelijk)


De derde nieuwbouwtoren in Newport Nesselande in Rotterdam is deelproject “ Kopenhagen”, een spectaculair en ambitieus woongebouw met 93 koop- en huurappartementen. De appartementen zijn zeer divers en verschillen qua grootte en prijs en hebben een woonoppervlakte van 85 m2 tot 168 m2. Parkeren kan in de onderliggende stallingsgarage.                  
De appartementen in Lakefront variëren van circa 85 m2 tot circa 168 m2 en vindt u op de 1e t/m de 6e verdieping. Alle appartementen hebben een fantastisch uitzicht en een zonnige buitenruimte uitkijkend over Zevenhuizerplas.

Over Rotterdam Nesselande

De nieuwbouwwijk Nesselande ligt ten noordoosten van Rotterdam. Het nieuwbouw project Newport Nesselande combineert door de ligging aan de Zevenhuizerplas op een bijzondere manier wonen met winkelen en recreëren. Het brede strand aan de Siciliëboulevard geeft een heerlijk vakantiegevoel. Aan de Siciliëboulevard en het Maltaplein zijn veel voorzieningen te vinden. Supermarkten, drogisterijen, eetgelegenheden en ijssalons, het is er allemaal. De winkels zijn iedere zondag geopend. De natuur opzoeken? Nesselande een mooi startpunt voor een fietstocht door het aangrenzende Groene Hart. De Eendragtspolder mag daarbij niet overgeslagen worden.
Het is heerlijk wonen in Rotterdam Nesselande!
Rotterdam Nesselande ligt mooi centraal. Via de A20 bent u in luttele autominuten in Rotterdam of Gouda. Ook is er een metrostation in Rotterdam Nesselande waardoor de rest van de Randstad goed bereikbaar is.
Plattegronden en impressies zijn indicatief. Hier kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Kenmerken