Beschrijving

Wonen met iedere dag vakantiegevoel in Newport Nesselande!

Een wandeling maken over het strand, een hapje eten op een van de terrassen aan de boulevard én iedere dag uitzicht over de Zevenhuizerplas. Dat is wonen in Newport Nesselande te Rotterdam.

Newport Nesselande combineert door de ligging aan de Zevenhuizerplas op een bijzondere manier wonen met winkelen en recreëren. Inspiratiebron voor het ontwerp zijn leefomgevingen in steden als Barcelona en Kopenhagen. Aan de Zevenhuizerplas staan inmiddels drie woontorens die zijn ontworpen door Joan Busquets (deelproject Barcelona) en Meyer Van Schouten (deelproject Miami). De derde toren (deelplan Kopenhagen) wordt deze zomer (2021) opgeleverd. 

Hoogwaardig woon-, winkel- en verblijfsgebied
Met de nabijheid van enerzijds het Groene Hart en anderzijds het centrum van Rotterdam en uitvalswegen, ligt Nesselande uitermate gunstig. Door de aanwezigheid van drie parken, de Zevenhuizerplas en de vele voorzieningen, is Newport Nesselande een hoogwaardig woon-, winkel- en verblijfsgebied met veel vrijetijdsvoorzieningen en watersportmogelijkheden.

Verhuis nog deze zomer!
Momenteel wordt er hard gebouwd aan deelplan Kopenhagen. Kopenhagen is het derde – en tevens laatste – deelplan van  Newport Nesselande. Rond de zomer van 2021 worden de laatste appartementen opgeleverd. Er zijn nog enkele vierkamerappartementen met uitzicht over de Zevenhuizerplas beschikbaar (kijk op Newport-Nesselande.nl). 

De appartementen hebben een penthouseformaat van maar liefst 142 of 148 m2 met een riant én zonnig terras van 26 m2 met uitzicht over de boulevard en het strand van Rotterdam – Nesselande. 

Bezoek de modelwoning
Wilt u wonen in Newport Nesselande real life beleven? Maak dan nu een afspraak voor een bezoek aan de modelwoning. 

Kenmerken:
- Woonoppervlakte circa 142 m2 (type M1) of circa 148 m2 (type M2)
- Dubbel riant, zonnig balkon op het Westen met een totale grootte van circa 26 m2
- Brede en lichte woonkamer met leefkeuken van circa 54 m2
- Drie slaapkamers van circa 23, 23 en 17 m2 (type M1)
- Complete badkamer met inloopdouche, toilet en dubbele wastafel
- Separaat toilet in hal
- Sanitair en tegelwerk inbegrepen
- Casco keuken
- Woning wordt gasloos uitgevoerd (stadsverwarming)
- Inclusief een parkeerplaats in ondergelegen stallingsgarage. Een tweede parkeerplaats is optioneel mogelijk.Plattegronden en impressies zijn indicatief. Hier kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Kenmerken