Omschrijving

Type Aquamarijn is een geschakelde twee-onder-een-kapwoning met circa 158 m2 gebruiksoppervlakte. Met een woonkamer van maar liefst 8 meter breed heeft u echt alle ruimte om naast een zitgedeelte nog een extra leefgedeelte in te richten met bijvoorbeeld een leestafel of bureau. Aan de voorkant van de woning is ruimte voor een grote open keuken en mede door de grote raampartijen geeft dit prachtig zicht naar buiten en natuurlijk licht in de keuken. De eerste verdieping is ingedeeld met drie ruime slaapkamers, een fijne badkamer en een apart toilet. De zolderverdieping is standaard uitgerust met een dakkapel en een extra raam in de zijgevel en een praktisch afgesloten technische ruimte met een dakraam. 

De woning wordt standaard voorzien van keuken, keurig sanitair en tegelwerk, vloerverwarming in alle kamers en een hoge mate van energiezuinigheid en duurzaamheid (maximaal EPC = 0). Dit geeft ook hypotheekrentekortingen bij meerdere banken. 

Kenmerken:

- Gebruiksoppervlakte van circa 158 m2
- Tuingerichte woonkamer van ca. 8 meter breed met dubbele schuifpui
- Grote leefkeuken aan de voorzijde
- Eerste verdieping met 3 grote slaapkamers en badkamer met separaat toilet
- Zolderverdieping met dakkapel en afzonderlijke installatieruimte met dakraam
- Inclusief complete keuken met Siemens apparatuur, sanitair en tegelwerk
- Comfortabele vloerverwarming- en koeling
- Uitgerust met combiwarmtepomp en pv-panelen
- Parkeerplaats op eigen terrein
- Achtertuin op het noordoosten
- Veel uitbreidings- en indelingsmogelijkheden
- EPC 0

Omgeving:
Nieuwbouw tussen hartje Zevenhuizen en Nesselande. Ooit was dit gebied de groentetuin van Rotterdam. Nu is Koningskwartier een plek waar u fijn kunt wonen en veel stadsmensen in het weekend de nodige rust vinden. In het recreatiegebied Rottemeren kunt u heerlijk fietsen, varen of hardlopen. Of kijken naar de roeiers op de lange Willem-Alexander roeibaan. Wilt u een avondje uiteten, dan heeft u volop keuze in de Dorpstraat in Zevenhuizen, aan de Zevenhuizerplas en in Nesselande. Dat is het prettige van Koningskwartier: u koopt nieuw, maar maakt gebruik van tal van bestaande voorzieningen. 

Vanuit je woning in Koningskwartier verruil je de rust van het Groene Hart in een handomdraai voor de dynamiek van de Randstad. Via de Zuidplasweg rijd je met de auto zo de N219 op, die direct aansluit op de A12 én de A20. Zo bereik je snel de grote steden als Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer, Gouda en Utrecht. Fiets je graag? Binnen een paar minuten sta je in de Rotterdamse uitbreiding Nesselande of Nieuwerkerk aan de IJssel. Hier kun je je boodschappen doen en heerlijk winkelen, maar ook even lekker uitblazen in een van de horecagelegenheden. 

De getoonde impressies zijn ter indicatie en onder voorbehoud van wijzigingen

Kenmerken