4 royale en duurzame woningen

 

Na de succesvolle verkoop van plan De Lanen (Esse Zoom fase 4) is Roosdom Tijhuis in verkoop met 4 twee-onder-één-kap woningen in plan De Lanen 2 (Esse Zoom fase 8).

In totaal worden er in deze fase 28 woningen gebouwd, bestaande uit 4 koopwoningen en 24 huurwoningen voor opdrachtgever Syntrus Achmea Real Estate & Finance. De 4 twee-onder-één-kap woningen (type Groenoord) worden zéér compleet opgeleverd:

  • Inclusief keukencheque
  • Inclusief sanitair en tegelwerk in de badkamer en het toilet
  • Inclusief vloerverwarming op de begane grond en verdieping
  • Inclusief zonnepanelen
  • Super duurzaam: EPC 0!
  • Gasloze woning inclusief warmtepomp
  • Fraaie ligging naast een parkje

De bouw gaat starten!

Goed nieuws! De bouw van deze woningen start in november 2019. U ontvangt dus supersnel de sleutel van uw nieuwe woning! Om de productie te kunnen starten is 20 september de sluitingsdatum van de meerwerkopties. Wilt u dus maximaal inspraak in uw nieuwe woning? Wacht dan niet te lang en informeer geheel vrijblijvend bij de makelaars naar de mogelijkheden.

Esse Zoom

Zou het niet fantastisch zijn om het beste van twee werelden te combineren? Rust en ruimte maar de stad nabij, het kan in Esse Zoom! Esse Zoom is een jonge woonwijk aan de zuidkant van Nieuwerkerk aan den IJssel in een prachtige omgeving. Een woonlocatie waar rust, groen en ruimte volop aanwezig zijn. U vindt hier alle voorzieningen in de buurt die u wenst. Denk hierbij aan winkels, scholen, kinderopvang, een apotheek en sport- en speelvoorzieningen. De voorzieningen concentreren zich voornamelijk in Winkelcentrum Reigerhof, dit is slechts 7 minuten fietsen vanaf uw nieuwe woning.

Op en top duurzaam

EPC 0: Klaar voor de toekomst

Het duurzaamheidsniveau van een nieuwbouwwoning wordt uitgedrukt in een EPC-waarde. Hierbij geldt: hoe lager, hoe beter. De maximaal toegestane EPC is op dit moment 0,4. In 2020 wordt waarschijnlijk een EPC van 0,0 verplicht. Deze woningen hebben nu al een EPC van 0,0, u bent dus helemaal klaar voor de toekomst!

Gasloos & bodemwarmtepomp

Deze nieuwbouwwoningen zijn volledig gasloos. Dat betekent dat er geen gasaansluitingen zijn en dat u bijvoorbeeld elektrisch kookt. Gasloos wonen is beter voor het milieu en bespaart fossiele brandstoffen. U bent niet afhankelijk van schommelende gasprijzen en belastingen op gas. Hiervoor maakt de CV-ketel plaats voor een milieuvriendelijk alternatief: een warmtepomp. Maar wat doet een warmtepomp nou precies? Een warmtepomp haalt warmte uit de bodem of buitenlucht en gebruikt deze voor de verwarming van uw woning en het tapwater. Roosdom Tijhuis maakt voor haar woningen gebruik van een bodemwarmtepomp, bekijk deze video voor een heldere toelichting. In combinatie met het Triple HR+++ glas profiteert u van een zeer comfortabel binnenklimaat en lage lage woon- en energielasten.

Inclusief zonnepanelen

Om uw woning extra energiezuinig te maken helpt de zon een handje. De zonnepanelen op uw aanstaande woning vangen het zonlicht op en zetten dit om in elektrische energie. Een omvormer zet deze energie om in bruikbare stroom waarna het kan worden geleverd aan het elektriciteitsnet. Uw eigen stroomverbruik wordt vervolgens verrekend met de opgewekte stroom van uw zonnepanelen.

Financiële voordelen

Vanwege alle duurzame en energiebesparende toepassingen in deze woningen profiteert u van lagere woonlasten. U heeft namelijk recht op een groenverklaring waarmee u bij een aantal hypotheekverstrekkers in aanmerking voor een groene financiering. Hierdoor ontvangt u een aantrekkelijke korting krijgt op uw hypotheekrente. Daarnaast zijn er vanwege het duurzaamheidsniveau van EPC 0 (vaak) meer leenmogelijkheden. Informeer hierover bij uw hypotheekverstrekker.

 

Voor meer info:  www.essezoom-roosdomtijhuis.nl