Scheele Makelaars is de laatste jaren betrokken geweest bij de verkoop van veel nieuwbouwprojecten in Nieuwerkerk a/d IJssel, Zevenhuizen, Capelle a/d IJssel, Krimpen a/d IJssel, Moordrecht en Rotterdam. De volgende projectontwikkelaars en aannemers hebben inmiddels van de expertise van Scheele Makelaars gebruik gemaakt: AM, Amvest, ASR, Blauwhoed, ERA Contour, Roosdom Tijhuis, Synchroon, Van Omme & De Groot, Vestia en VORM.

Scheele Makelaars heeft recent project Koningskwartier fase 8 te Zevenhuizen (ZH), project Koningskwartier Aan de Laan te Zevenhuizen (ZH) en project Zuyderkroon fase 2 te Zevenhuizen (ZH) verkocht.

Momenteel hebben wij in verkoop project Swanladriekhoek te Zevenhuizen (ZH). De Swanladriehoek bestaat uit 5 groene buurten: Woud, Beemd, Nest, Poel en Gaard. De buurten zijn ook de fasen waarin gebouwd wordt. Woud, 32 woningen, is uitverkocht en de prognose is dat na de zomer van 2024 de bouw start. Beemd, met 36 woningen, gaat naar verwachting in het najaar van 2024 in verkoop.