Scheele Makelaars
Bel ons nu 0180 315 544

KAVEL 9 KONINGSKWARTIER FASE 5 TE ZEVENHUIZEN

12-03-2024

Vrijstaand wonen in een prachtige nieuwbouwwijk.

 

Wilt u graag vrijstaand gaan wonen in de prachtige nieuwbouwwijk Koningskwartier in Zevenhuizen? Dan hoeft u niet lang te wachten, want er is momenteel nog 1 ruime vrij te bebouwen kavel beschikbaar van circa 790m².

‘Koningskwartier’ is een nieuwe woonwijk met een ruime variatie aan woningtypes, waarbij goed is nagedacht over de invulling van de ruimte; dit kenmerkt zich in de ruime parkeergelegenheid en de
fraai aangeplante groenstroken. Dit zorgt voor een rustige (speel) omgeving en privacy. Het centrum van Zevenhuizen met diverse winkels, restaurants en sportfaciliteiten is op fietsafstand gelegen. Recreatiegebied De Rottemeren, de nieuwe Willem Alexander Roeibaan alsmede de uitvalswegen naar Rotterdam, Gouda en Den Haag zijn binnen enkele minuten bereikbaar. In de wijk Koningskwartier in Zevenhuizen is een nieuwe basisschool gebouwd als onderdeel van het Integraal Kindcentrum Koningskwartier (IKC).

EEN EIGEN HUIS BOUWEN
Heeft u altijd al uw eigen droomhuis willen bouwen? Dat kan! Er zijn verschillende manieren om uw nieuwe woning te realiseren. U zou dit volledig in eigen beheer kunnen doen maar u kunt ook een
architect uw droomhuis laten ontwerpen en vervolgens door een (lokale) aannemer laten bouwen. Is een dergelijk project voor u te omvangrijk? Er zijn landelijk opererende partijen die u als het ware
op dit vlak bij de hand nemen en u door dit proces loodsen.

LOCATIE
De kavel ligt aan de rand van Koningskwartier fase 5. Adresgegevens: Hertogenlaan 18, 2761 RE, Zevenhuizen.

VANAF PRIJS: € 400.000 V.O.N. 

Indien u interesse heeft dan kunt u een e-mail sturen naar info@scheele.nl  om uw gegevens achter te laten. Vervolgens zullen wij een move account voor u aanmaken waarmee u alle relevante documenten en voorwaarden kunt bekijken en waarmee u tevens een bieding kunt uitbrengen. 

Het kavelpaspoort kunt u hier downloaden:
https://hayweb.blob.core.windows.net/public/3a2d0x/1/A20.000848 Kavelpaspoort.pdf

BIEDEN
Bieden is mogelijk tot vrijdag 15 maart 2024, 12.00 uur.

Ongekend flexibel

De meest flexibele makelaar  in  Arnhem

Vriendelijk, flexibel en resultaatgericht. U bent in goede handen. We maken de verkoop van uw huis een geweldige ervaring, en de zoektocht naar een nieuwe woning een feest.

FUNDAmenteel beter.

Housenet 3 brengt websites van makelaars naar een tot op heden onbereikbaar niveau. Alle mogelijkheden van een groot woonportaal in uw eigen website. 

 

 

Zelfs naar Google ‘s maatstaven indrukwekkend.

De zoekmachine prestaties zijn ongekend en u beheert het allemaal zelf, zonder dat dit ten koste gaat van gebruikersgemak. 

Ongekend flexibel, ongeëvenaard creatief.

Bedenk de allermooiste manier om uw aanbod te laten zien, en doe die keer acht. Indrukwekkende, scherm vullende zoekresultatenpagina’s en detailpagina’s, in 8 variaties. 

Inloggen

Inloggen op mijn Scheele Makelaars. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?