Bel ons nu 0180 315 544

Wonen in Woud

26-02-2024

De verkoop is gestart, er zijn nog enkele woningen beschikbaar!

 

Het woningaanbod

In De Swanladriehoek groeit een nieuw en natuurinclusief woongebied. Een groene plek met water en natuurlijke elementen waar mens, plant en dier harmonieus samenleven.

* Houtbouw

* 32 natuurinclusieve woningen

* Woonoppervlakte vanaf 125m2

* Koopsommen vanaf ca. € 459.000,- vrij op naam

 

Dorps wonen in Zevenhuizen

Een landelijke omgeving, saamhorigheid, scholen, winkels, restaurants, volop sport- en recreatiemogelijkheden, gezellige evenementen: Zevenhuizen heeft alles wat je van een dorp mag verwachten.

 

Interesse?

De woningen zijn nu in verkoop! Bekijk meer informatie op de projectwebsite https://woneninwoud.nl/ en neem contact op met de makelaar voor de woning van jouw voorkeur. 

Ongekend flexibel

De meest flexibele makelaar  in  Arnhem

Vriendelijk, flexibel en resultaatgericht. U bent in goede handen. We maken de verkoop van uw huis een geweldige ervaring, en de zoektocht naar een nieuwe woning een feest.

FUNDAmenteel beter.

Housenet 3 brengt websites van makelaars naar een tot op heden onbereikbaar niveau. Alle mogelijkheden van een groot woonportaal in uw eigen website. 

 

 

Zelfs naar Google ‘s maatstaven indrukwekkend.

De zoekmachine prestaties zijn ongekend en u beheert het allemaal zelf, zonder dat dit ten koste gaat van gebruikersgemak. 

Ongekend flexibel, ongeëvenaard creatief.

Bedenk de allermooiste manier om uw aanbod te laten zien, en doe die keer acht. Indrukwekkende, scherm vullende zoekresultatenpagina’s en detailpagina’s, in 8 variaties. 

Inloggen

Inloggen op mijn Scheele Makelaars. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?