Scheele Makelaars
Bel ons nu 0180 315 544

De Swanladriehoek Nieuwbouw in Zevenhuizen

24-05-2024

Het plan De Swanladriehoek is gelegen in Zevenhuizen, in een van de vier dorpen van Gemeente Zuidplas, aan de Swanlaweg en de Knibbelweg. Vlakbij de bestaande woonwijk Groot Swanla.

De Swanladriehoek bestaat uit 5 groene buurten: Woud, Beemd, Nest, Poel en Gaard. De buurten zijn ook de fasen waarin gebouwd wordt. Woud, 32 woningen, is uitverkocht en de prognose is dat na de zomer van 2024 de bouw start. Beemd, met 36 woningen, gaat naar verwachting in het najaar van 2024 in verkoop.

Wil je op de hoogte blijven? Meld je aan op swanladriehoek.nl Op de website Swanladriehoek.nl houden we je op de hoogte van alle toekomstige deelplannen en ontwikkelingen binnen gebiedsontwikkeling Swanladriehoek.

Ongekend flexibel

De meest flexibele makelaar  in  Arnhem

Vriendelijk, flexibel en resultaatgericht. U bent in goede handen. We maken de verkoop van uw huis een geweldige ervaring, en de zoektocht naar een nieuwe woning een feest.

FUNDAmenteel beter.

Housenet 3 brengt websites van makelaars naar een tot op heden onbereikbaar niveau. Alle mogelijkheden van een groot woonportaal in uw eigen website. 

 

 

Zelfs naar Google ‘s maatstaven indrukwekkend.

De zoekmachine prestaties zijn ongekend en u beheert het allemaal zelf, zonder dat dit ten koste gaat van gebruikersgemak. 

Ongekend flexibel, ongeëvenaard creatief.

Bedenk de allermooiste manier om uw aanbod te laten zien, en doe die keer acht. Indrukwekkende, scherm vullende zoekresultatenpagina’s en detailpagina’s, in 8 variaties. 

Inloggen

Inloggen op mijn Scheele Makelaars. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?