Zuyderkroon fase 1 te Zevenhuizen

  

 

 

ZUYDERKROON ZEVENHUIZEN

 

Verkoop gestart! Inschrijven kan tot 9 mei om 12.00 uur ’s middags via de projectwebsite.

 


WELKOM IN ZUYDERKROON
Zuyderkroon wordt een gezellige, kindvriendelijke buurt in Zevenhuizen-Zuid. Hier woon je tussen het oude dorp van Zevenhuizen en de Knibbelweg. Heerlijk landelijk wonen, maar dan wel met het centrum van Zevenhuizen en voorzieningen heel dichtbij. Daarbij ben je ook zo bij de Rottemeren, de Eendragtspolder en de grote steden.

Hier komt alles samen. Ook wat betreft het woningaanbod. Want in fase 1 komen duurzame rijwoningen, statige twee-onder-een-kapwoningen én levensloopbestendige woningen. De dorpse architectuur en de speelse opzet zorgen voor een vriendelijke uitstraling. 

RUST, RUIMTE… RANDSTAD! 
Zuyderkroon ligt centraal in de Randstad. Enerzijds ben je zo in de prachtige natuur, anderzijds zit je zo in de stad. Als je hier woont, rijd je in een paar minuten de N219 op die aansluit op de A12 en A19. Met 25 minuten ben je in hartje Den Haag en Rotterdam. Utrecht is ook maar een half uur rijden. Dat maakt Zevenhuizen een perfecte plek om in alle rust te genieten van datgene wat de bruisende Randstad te bieden heeft. Zevenhuizen heeft geen eigen treinstation, maar bus 174 stopt praktisch voor de deur en die brengt je rechtstreeks naar Rotterdam, Waddinxveen en Gouda.

KOPEN IN FASE 1
Zuyderkroon wordt in verschillende fasen verkocht en gebouwd. Fase 1 bestaat uit 5 eengezinswoningen, 12 twee-onder-een-kapwoningen en 3 levensloopbestendige woningen.
Op de situatietekening kun je zien hoe de woningen liggen. De zonligging van de achtertuinen is verschillend, namelijk op het noordwesten bij de eengezinswoningen, op het zuidwesten bij de tweekappers en op het zuidoosten bij de levensloopbestendige woningen. Alle woningen hebben ook een fijne voortuin. Daarbij hebben bijna alle woningen minimaal één parkeerplaats op eigen terrein en ook in het openbaar gebied is ook ruimschoots parkeerplek. 

12 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN
Woon jij binnenkort in één van de charmante twee-onder-een-kapwoningen met een beukmaat van 6 meter? Met een woonoppervlakte vanaf circa 160 m², minimaal 3 slaapkamers, een garage én 2 parkeerplekken op eigen terrein vind je hier alle ruimte! De twee-onder-een-kapwoningen zijn er in veel verschillende varianten. Zo is er gekozen voor verschillende kleuren gevelsteen en zijn er 2 bouwnummers met een fraaie erker. 

3 LEVENSLOOPBESTENDIGE WONINGEN
Met een beukmaat van 7.20 meter, een woonoppervlakte vanaf circa 120 m², de slaapkamer en badkamer op de begane grond én een parkeerplek op eigen terrein vind jij hier misschien wel jouw nieuwe thuis! Genieten van de natuur of juist ontspannen in je fijne tuin op het zuidoosten? Het kan allemaal in dit woningtype. 

5 EENGEZINSWONINGEN
Gloednieuw wonen in een kindvriendelijke buurt! In één van deze schitterende eengezinswoningen met een woonoppervlakte vanaf circa 125 m² en een beukmaat van 5.40 meter maak jij straks misschien wel de volgende stap in je wooncarrière. Thuis werken, buiten ravotten met de kinderen, een koffietje doen bij ‘de buren’… Het kan hier! In basis hebben de woningen 3 slaapkamers. De zolder is vrij indeelbaar. Al een idee wat je met die ruimte zou willen doen?

JOUW HUIS, JOUW WENSEN
Voor ieder woningtype geldt dat je hier straks nog volop kunt kiezen uit diverse optiemogelijkheden om hier écht jouw eigen plekje te creëren. Zo kun bijvoorbeeld kiezen voor een uitbouw van 1.20 of 2.40 meter. Nog meer ruimte nodig? Laat je zolder indelen en ga voor een ruime dakkapel. Na de start verkoop vind je alle optiemogelijkheden terug op de website.

START VERKOOP FASE 1

Verkoop gestart! Inschrijven kan tot 9 mei om 12.00 uur ’s middags via de projectwebsite.

 

https://zuyderkroon.nl/

 


Disclaimer: deze aanmelding is met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter kunnen er geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.