Zuyderkroon fase 2 te Zevenhuizen

  

Uitverkocht! 

Fase 2: 56 nieuwe koopwoningen

Wat ging het snel! In rap tempo waren de 20 woningen van fase 1 in Zuyderkroon verkocht. Leuk om je nu kennis te laten maken met de 56 woningen in Fase 2.

Zuyderkroon maakt deel uit van Zevenhuizen-Zuid. Een uitbreiding met 1200 woningen. De wijk wordt buurtje voor buurtje gebouwd, zodat bewoners hier vanaf dag één heerlijk ontspannen wonen. Je hebt straks, net als bij fase 1, de keuze uit twee-onder-een kapwoningen, levensloopbestendige woningen en rijwoningen, maar dit keer vind je ook vrijstaande woningen en een variatie in de rijwoningen terug in het aanbod. Alle woningen hebben een fijne achtertuin waarvan de zonligging verschilt. Er is veel te kiezen dus.

De dorpse architectuur en de speelse opzet met steegjes en pleintjes zorgen ervoor dat Zevenhuizen-Zuid een vriendelijke uitstraling krijgt. De toon die eerder is gezet, zie je terug in Zuyderkroon. De woningen zijn rijk gedetailleerd met luifels, roeden in de ramen, erkers, luiken en volop variatie in het metselwerk en kleuren gevelsteen. Hierdoor lijkt het over een aantal jaar alsof de buurt altijd al bij Zevenhuizen heeft gehoord. 

In Zuyderkroon fase 2 komen 8 vrijstaande woningen, 12 twee-onder-een-kapwoningen, 3 levensloopbestendige woningen, 14 rijwoningen 6m en 19 Fijn Wonen rijwoningen. Kortom, voor elk wat wils. Om het dorpse karakter kracht bij te zetten worden alle voortuinen gesierd met een groene haag. Fijn zo’n voortuin, want daardoor vind je ook altijd een plek in de zon óf de schaduw. Diverse woningen beschikken over een parkeerplaats op eigen terrein. Verder worden de overgangen van openbaar naar privé ingericht met groen. Dit kan zijn een lage haag aan de voorzijde gecombineerd met hogere hekwerken met groen. 

 

Zevenhuizen-Zuid ligt centraal in de Randstad. Ideaal, want wie hier straks woont, rijdt in een paar minuten de N219 op die aansluit op de A12 en A19. Steden als Den Haag, Utrecht en Rotterdam zijn uitstekend bereikbaar. In Zevenhuizen vind je alles wat je dagelijks nodig hebt, en meer. Alles bij elkaar een heel fijne plek om te wonen.

Kies jij voor een leven in de Randstad met een landelijk woongevoel?

https://zuyderkroon.nl/