Jouw eigen, warme nest in Zevenhuizen

 

Alle woningen zijn verkocht

WOUD is uitverkocht. Het volgende deelplan “Beemd” met 36 woningen komt er binnenkort aan. Wil je op de hoogte blijven? Meld je aan op swanladriehoek.nl Op de website Swanladriehoek.nl houden we je op de hoogte van alle toekomstige deelplannen en ontwikkelingen binnen gebiedsontwikkeling Swanladriehoek.

 

In De Swanladriehoek, een fraai stukje Zevenhuizen waar ooit grote zwermen zwanen graag verbleven, groeit een nieuw en natuurinclusief woongebied.
Een groene plek met water en natuurlijke elementen waar mens, plant en dier harmonieus samenleven. Hier ontwikkelt Synchroon een woon en leefgebied, rekening houdend met het belang van deze plek.

Deelplan Woud
Het eerste deelplan is Woud, en dat is meteen een heel bijzondere. Woud biedt ruimte aan 29 houtbouwwoningen en 3 traditioneel gebouwde woningen met baksteen, bamboe of houten gevelbekleding.
Hier krijg jij alle ruimte om jouw eigen, warme nest te creëren!

Wonen in hout. Dat voelt goed!
Wonen in Woud is natuurlijk wonen in en met hout. En dat voelt op meerdere manieren goed. Voor alle 32 woningen geldt: je maakt Moeder Aarde blij met een energieneutrale woning, minder
CO2-uitstoot, minder afval en duurzaam bosbeheer. En wat ook fijn is: je hebt straks een unieke, circulaire stek die staat als een huis!

Gezinswoningen van hout
De 29 gezinswoningen in Woud zijn stuk voor stuk gebouwd uit cross laminated timber (CLT). Ze zijn sterk, solide, circulair en comfortabel.
Zodra je je houten woning binnenstapt, en je hebt ervoor gekozen om het hout zichtbaar te laten zijn, word je omringd door een oergezellige warmte. Een warmte die meteen vertrouwd voelt.
En rust brengt. Woud ademt natuur en dat geeft lucht. Mentaal en fysiek.

Vrijstaande en twee-onder-één-kapwoningen
Deze woningen zijn traditioneel gebouwd en bekleed met hout of bamboe. Dit geeft de woning een zachte en toch stoere uitstraling.
Schoonheid waar je even bij stil staat voordat de sleutel in het slot van de voordeur gaat.

Heb je interesse?
Meld je dan aan voor Woud via de projectwebsite https://woneninwoud.nl/

Scheele Makelaars en Van der Panne Makelaardij staan graag voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en samen verder te kijken naar de mogelijkheden.

Voor de oneven bouwnummers neem je contact op met:
Scheele makelaars.
Raadhuisplein 25-26
2914 KM Nieuwerkerk a/d IJssel
0180 315 544

Voor de even bouwnummers neem je contact op met:
Van der Panne Makelaardij.
Dorpsstraat 111 b
2761 AN Zevenhuizen
0180 332 222