Koningskwartier fase 4 te Zevenhuizen

 

 

 

Nog enkele woningen van het type Kobalt te koop!

 

Blijf automatisch op de hoogte via https://woningen.woneninkoningskwartier.nl/belangstelling/

 

KONINGSKWARTIER in Zevenhuizen

Nieuwbouw tussen hartje Zevenhuizen en Nesselande

Ooit was dit gebied de groentetuin van Rotterdam. Nu is het een plek waar je fijn kunt wonen en veel stadsmensen in het weekend de nodige rust vinden. In het recreatiegebied Rottemeren kun je heerlijk fietsen, varen of hardlopen. Of kijken naar de roeiers op de lange Willem-Alexander roeibaan. Wilt u een avondje uiteten, dan heeft u volop keuze in de Dorpstraat in Zevenhuizen, aan de Zevenhuizerplas en in Nesselande. Dat is het prettige van Koningskwartier: u koopt nieuw, maar maakt gebruik van tal van bestaande voorzieningen.   

Koningskwartier fase 4

Koningskwartier is deels klaar, in aanbouw en in ontwikkeling. Nabij de entree van de wijk, komt fase 4. Ruim en groen van opzet en door water omsloten. In fase 4 bieden we een mooie mix van ééngezinswoningen (Kobalt), twee-onder-één-kapwoningen (Karmijn) en vrijstaande woningen (Aquamarijn). De gekozen architectuur is aansprekend en de indelingen zijn praktisch.

De 38 nieuwe woningen in Koningskwartier worden gebouwd iets ten zuiden van het hart van Zevenhuizen, aan de Zuidplasweg. Van hier is het slechts enkele minuten fietsen naar Zevenhuizen, òf naar de Rotterdamse uitbreiding Nesselande. Ook daar zijn winkels en horeca (aan het water!) te vinden.

Koningskwartier dankt zijn naam mede aan de naastgelegen Willem-Alexander roeibaan, een baan met Olympische afmetingen. Het gebied rond de roeibaan is, met de Rottemeren en de Zevenhuizerplas een groen recreatie- en rustgebied.

Handige aansluiting op de N219

Nog weer iets ten zuiden van Koningskwartier vindt u de rotonde die de Zuidplasweg en de N219 verbindt. Vanaf die N219 bent u zo op de A20 of de A12. Wilt u met openbaar vervoer, dan neemt u op het Zuideinde bus 175, die u via Nesselande naar Rotterdam Station Alexander brengt. Fietsers zijn veilig in deze omgeving, want overal zijn gescheiden fietspaden en ‘sluiproutes’ door de polder.

Woningaanbod Koningskwartier fase 4 Zevenhuizen

In het woningaanbod van de vierde fase van het nieuwbouwplan Koningskwartier in Zevenhuizen worden 38 comfortabele en duurzame woningen gerealiseerd. Alle woningen worden gekenmerkt door een Oud Hollandse stijl met een grote variatie in kleurstellingen van gevelmetselwerk. Daarnaast worden alle woningen gasloos gerealiseerd en wordt bij alle woningen een dakkapel gerealiseerd en is er vloerverwarming en -koeling aanwezig. Ook zullen er zonnepanelen worden aangebracht.

De ruime hoekwoningen zijn allemaal voorzien van een erker op de begane grond en enkele rijwoningen hebben een karakteristieke tuitgevel. De gebruiksoppervlakte van deze woningen bedraagt minimaal 160 vierkante meter.

De twee-onder-een-kap woningen worden in twee varianten aangeboden. Zo zijn er woningen met een garage maar ook met juist een extra brede woonkamer. Ook is hier gedacht aan parkeergelegenheid op eigen terrein. Deze woningen zijn zeer ruim en hebben een gebruiksoppervlakte van minimaal 158 vierkante meter en ruim bemeten percelen.

Tenslotte komen er ook twee varianten vrijstaande woningen. Al deze woningen hebben een erker op de begane grond en twee parkeerplaatsen op eigen terrein. Verder worden de woningen uitgevoerd met een garage en/of een extra brede woonkamer. Een aantal woningen zijn zelfs aan het water gelegen! Dit zijn de meest grote woningen in het plan en hebben gebruiksoppervlakten van 172 vierkante meter tot 193 vierkante meter.

De woningen in deze vierde fase komen naar verwachting in het najaar van 2018 in verkoop.

Belangstelling in fase 4 van Koningskwartier??

Meld u hier aan als geïnteresseerde!