Koningskwartier fase 8 te Zevenhuizen

Nog een aantal woningen te koop van het type Isabella! 

Wegens succes geprolongeerd: fase 8

Zeven fasen gingen er al aan vooraf. Met fase 8 krijgt Koningskwartier nóg meer z’n definitieve karakter: dat van een ruim opgezet plan, met woningtypen die verrassend van architectuur zijn. En net als de voorgangers is fase 8 er één die een groen accent krijgt. 

De vier typen woningen die er gepland zijn, liggen één voor één op aantrekkelijke locaties in het plan. U kunt er wonen aan de lanen in Koningskwartier of met uitzicht op het park. En misschien heeft u wel een voorkeur voor de woningen aan de rand, waar groen en water samenkomen. In alle gevallen maakt u de keus voor maximaal woonplezier. Met een dorp in de nabijheid, een stad aan de horizon en recreatiemogelijkheden rondom.

45 woningen in totaal

In fase 8 van Koningskwartier komen er in totaal 45 woningen bij: 20 eengezinswoningen van 5,40 meter breed, 14 eengezinswoningen van 6,00 meter breed, 5 XL-eengezinswoningen die maar liefst 7,20 meter breed zijn en 6 twee-onder-een-kapwoningen, ook 6,00 meter breed. Alle woningen liggen verspreid over het plan. U kiest voor de plek in fase 8 die u het meest aanspreekt.

Elke locatie een eigen sfeer

In fase 8 krijgt elk locatie een eigen sfeer. Aan de lanen vindt u woningen die appelleren aan de jaren dertig, met rood-bruin als overheersende kleur voor de baksteen en antraciet voor de dakpan. Hier en daar onderbreekt een woning met wit keimwerk het straatbeeld op een verfrissende manier. De woningen die op het park zijn georiënteerd hebben weer een lichtere aardetint meegekregen. 

Ook hier springt een detail in het oog: de veranda’s aan de voorzijde, een witte uitbouw die het buitenplezier sterk vergroot. En heeft wonen aan de rand uw voorkeur? Daar zijn weer woningen te vinden die gemeleerd van kleur zijn, met een enkel accent in wit.