Koningskwartier fase 5 te Zevenhuizen

 

Nieuwbouw in Koningskwartier te Zevenhuizen

Het blijft een verrassende ervaring, als u straks naar uw nieuwbouw woning in Zevenhuizen rijdt. Het ene moment heeft u de voordelen van de Randstad, of de A12 of de A20 om u heen. En dan ineens, binnen een paar minuten, rijdt u door de rust van het Groene Hart. Weg is de bebouwing, aan weerszijden ziet u weidse polders met zelfs oude molens. Het is hier heerlijk wonen!

Start verkoop fase 5 medio mei/juni

Na het succes van fase 4 start GOM Zuidplaspolder medio mei/juni met de verkoop van 34 woningen in fase 5 . Een grote variantie aan woningtypen in een groene en waterrijke omgeving. Door een eilandstructuur van het plan ervaart u een luxe woonomgeving. Een groot aantal woningen zijn tevens aan het water gelegen. Grote kavels, parkeren op eigen terrein en de Oud-Hollandse bouwstijl maakt het luxe beeld compleet. Maak kennis met fase 5 !

Verkoop gestart fase 4 in Koningskwartier, Zevenhuizen

Er is nog 1 woning van het  type Kobalt te koop. Kenmerkend voor deze woning is de breedte van 6 meter en diepte van ruim 11 meter. Dit zorgt ervoor dat u kunt beschikken over maarliefst 160 m2 gebruiksoppervlakte! Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers, een ruime badkamer en separate toiletruime. De tweede verdieping is vrij indeelbaar, voorzien van een dakkapel en leent zich daardoor uitstekend voor het realiseren van een extra slaapkamer en/of werkkamer. Het actuele aanbod in fase 4 vind u hier

Gevarieerd woningaanbod

Door de verschillen tussen de woningen ontstaat een aantrekkelijke mix, een levendig geheel. Bij het ontwerpen ervan heeft de architect goed gekeken naar de sfeer van Zevenhuizen . De architect is op zoek gegaan naar de aantrekkingskracht van de omgeving en de aansluiting bij het dorpse karakter. Kenmerkend hierbij zijn:

  • Een breed pallet van diverse kleuren baksteen
  • Brede kozijnen
  • Hoge gootlijnen
  • Groene hagen
  • Toepassing van erkers en tuitgevels
  • Comfortabel en duurzaam (gasloos)

Interesse in Koningskwartier?

Heeft u interesse voor Koningskwartier, of wilt u graag meer weten?
Schrijf u dan hier in .