Koningskwartier fase 5 te Zevenhuizen

 

Nieuwbouw in Koningskwartier te Zevenhuizen

Het blijft een verrassende ervaring, als u straks naar uw nieuwbouw woning in Zevenhuizen rijdt. Het ene moment heeft u de voordelen van de Randstad, of de A12 of de A20 om u heen. En dan ineens, binnen een paar minuten, rijdt u door de rust van het Groene Hart. Weg is de bebouwing, aan weerszijden ziet u weidse polders met zelfs oude molens. Het is hier heerlijk wonen!

Start verkoop fase 5 medio juni

Na het succes van fase 4 start GOM Zuidplaspolder medio juni met de verkoop van 34 woningen in fase 5. Een grote variantie aan woningtypen in een groene en waterrijke omgeving. Door een eilandstructuur van het plan ervaart u een luxe woonomgeving. Een groot aantal woningen zijn tevens aan het water gelegen. Grote kavels, parkeren op eigen terrein en de Oud-Hollandse bouwstijl maakt het luxe beeld compleet. Maak kennis met fase 5!

Gevarieerd woningaanbod

Door de verschillen tussen de woningen ontstaat een aantrekkelijke mix, een levendig geheel. Bij het ontwerpen ervan heeft de architect goed gekeken naar de sfeer van Zevenhuizen. De architect is op zoek gegaan naar de aantrekkingskracht van de omgeving en de aansluiting bij het dorpse karakter. Kenmerkend hierbij zijn:

  • Een breed pallet van diverse kleuren baksteen
  • Brede kozijnen
  • Hoge gootlijnen
  • Groene hagen
  • Toepassing van erkers en tuitgevels
  • Comfortabel en duurzaam (gasloos)

Interesse in Koningskwartier?

Heeft u interesse voor Koningskwartier, of wilt u graag meer weten?
Schrijf u dan hier in.