Koningskwartier fase 7 Zuid te Zevenhuizen

Nog een paar appartementen type Maurits beschikbaar!

Woningaanbod Koningskwartier fase 7 Zuid

Een koninklijke familie aan woningtypen!

Koningskwartier fase 7 Zuid: nu ook met appartementen

Familie-uitbreiding in Koningskwartier: na fase 7 komt er een fase 7 Zuid bij. Ook dit deelplan is één en al afwisseling. Slechts 27 woningen, maar wel 6 typen - van rijwoning tot tweekapper. Wel graag wonen in Koningskwartier, maar dan in een appartement? Ook die kans krijgt u nu. Voor het eerst komt er een appartementengebouw in de wijk te staan, maar dan wel van bescheiden hoogte.  

Wat een oppervlakte!

Kijk ook even naar de kavelgroottes van alle woningen. Fors, in veel gevallen meer dan fors zelfs. Door de opzet van het plan in kleine blokjes woningen - maximaal zes woningen breed - zijn er relatief veel hoekhuizen. Bijna alle hoeken profiteren daardoor van extra ruimte. En ook al kiest u niet voor wonen op de hoek: ook voor alle tussenwoningen zijn veel vierkante meters ingetekend.

 

Charlene (5 stuks)

De 5 woningen van het type Charlene zijn er in twee uitvoeringen, met als enig verschil nét wat meer ruimte eenhoog. Woonkamers zijn circa 33 vierkante meter, op de eerste verdieping heeft u het gemak van drie slaapkamers. De tussenwoningen hebben al een kavel van 126 vierkante meter, maximaal is uw kavel zelfs circa 156 vierkante meter.

Stéphanie (4 stuks)

Liever iets meer leefruimte? In vergelijking met type Charlene heeft Stéphanie 30 cm extra beukmaat. Dat scheelt binnenin veel vierkante meters. Op de begane grond bijvoorbeeld, met woonkamers van circa 35 tot 38 vierkanter meter. Drie slaapkamers eenhoog, een zolder die vrij indeelbaar is. En uw kavel is tot wel circa 181 vierkante meter groot, gelegen op het zonnig zuidwesten.

Caroline (5 stuks)

Eengezinswoningen met een breedte van 6,00 meter: da’s nog eens koninklijk wonen. Zo groeit de woonkamer tot circa 40 vierkante meter. Ook hier heeft u weer het plezier van drie slaapkamers en een multifunctionele zolder. En let even op de kavelgrootte, tot circa 193 vierkante meter – met een tuin op het zuidwesten.  

Constantijn (6 stuks)

Nog een rijwoning met forse binnenmaten: Constantijn. Ook dit type heeft een beukmaat van 6,00 meter. En ook hier is woonplezier over drie woonlagen gegarandeerd, met een grote woonkamer, drie slaapkamers en uw vrij indeelbare zolder. De kavels lopen uiteen van circa 155 tot 194 vierkante meter, met een tuinligging op het noordoosten.

Floris (5 stuks)

Officieel een rijwoning. Maar dan met het gevoel van een tweekapper, dankzij de frontbreedte van wel 7,20 meter. Dat maakt het wel heel riant wonen in Floris: een woonkamer van circa 51 vierkante meter, een hoofdslaapkamer van circa 20 vierkante meter. Tuinliefhebber? De kavels beginnen bij circa 186 vierkante meter en lopen door tot wel circa 222 vierkante meter, met tuinen op het noordoosten.

Charlotte (2 stuks)

Heerlijk, die luxe van halfvrijstaand wonen. Zoals in type Charlotte, vormgegeven in die herkenbare Hollandse bouwstijl met veel oppervlakte. Binnen en buiten, want uw kavel is circa 277 vierkante meter. Op alle drie de woonlagen heeft u flink de ruimte, met een woonkamer inclusief open keuken van circa 44 vierkante meter. Extraatje: de tuinligging op het zuidwesten.

Maurits (18 stuks)

Met Maurits krijgt Koningskwartier voor het eerst een appartementengebouw. Kleinschalig natuurlijk, met niet meer dan vier woonlagen. U kiest er uit appartementen met één of twee slaapkamers en met balkon of terras De auto parkeert u makkelijk op het gezamenlijke binnenterrein, voor uw (elektrische) fiets is er een eigen berging. 

 
Interesse in Koningskwartier?

Heeft u interesse voor Koningskwartier, of wilt u graag meer weten?
Schrijf u dan hier in.