Koningskwartier fase 3b en 3d te Zevenhuizen

 

 

Koningskwartier, nieuwbouw woningen in Zevenhuizen

Het blijft een verrassende ervaring, als u straks naar uw nieuwbouw huis in Zevenhuizen rijdt. Het ene moment heeft u de drukte van de Randstad, of de A12 of de A20 om u heen. En dan ineens, binnen een paar minuten, rijdt u door de rust van het Groene Hart. Weg is de bebouwing, aan weerszijden ziet u weidse polders met zelfs oude molens.

Derde fase nieuwbouw in Koningskwartier, Zevenhuizen

De eerste en tweede fase van Koningskwartier zijn geheel verkocht. De derde fase van Koningskwartier volgt binnenkort en wordt door drie partijen ontwikkeld. Wij maken iets bijzonder moois voor fase 3b en 3d. Hier komen circa 100 nieuwbouwwoningen: eengezinswoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen.

De nieuwbouw woningen

Door de verschillen tussen de woningen ontstaat een aantrekkelijke mix, een levendig geheel. Bij het ontwerpen ervan heeft de architect goed gekeken naar de sfeer van Zevenhuizen . De architect is opzoek gegaan naar de aantrekkingskracht van de omgeving en vind de aansluiting bij de Delftse School. Kenmerkend hierbij zijn:

  • Gebruik van baksteen
  • Brede kozijnen en erkers
  • Hoge gootlijnen
  • Groene hagen
  • Gebruik van natuursteen

Nieuwbouw tussen hartje Zevenhuizen en Nesselande

Ooit was dit gebied de groentetuin van Rotterdam. Nu is het een plek waar je fijn kunt wonen en veel stadsmensen in het weekend de nodige rust vinden. In het recreatiegebied Rottemeren kun je heerlijk fietsen, varen of hardlopen. Of kijken naar de roeiers op de lange Willem-Alexander roeibaan. Wilt u een avondje uiteten, dan heeft u volop keuze in de Dorpstraat in Zevenhuizen , aan de Zevenhuizerplas en in Nesselande. Dat is het prettige van Koningskwartier: u koopt nieuw, maar maakt gebruik van tal van bestaande voorzieningen.

 

Koningskwartier fase 3

Koningskwartier is deels klaar, in aanbouw en in ontwikkeling. Naast en achter de woningen die nu gebouwd worden, komt fase 3. In fase 3b en 3d bieden we een mooie mix van rijwoningen (Scharlaken en Kobalt), semi-bungalows (Purper), herenhuizen (Violet), twee-onder-één kapwoningen (Karmijn) en een vrijstaande woning (Aquamarijn). De gekozen architectuur is aansprekend en de indelingen zijn praktisch. 

 

Alle woningen van fase 3b en 3d zijn reeds verkocht. Schrijf u nu in voor fase 4!