Koningskwartier fase 7 te Zevenhuizen

 

 

Nieuwbouw in Koningskwartier te Zevenhuizen

Het blijft een verrassende ervaring, als u straks naar uw nieuwbouw woning in Zevenhuizen rijdt. Het ene moment heeft u de voordelen van de Randstad, of de A12 of de A20 om u heen. En dan ineens, binnen een paar minuten, rijdt u door de rust van het Groene Hart. Weg is de bebouwing, aan weerszijden ziet u weidse polders met zelfs oude molens. Het is hier heerlijk wonen in Koningskwartier!

Koningskwartier fase 7

Terwijl de bouw van fase 5 inmiddels in volle gang is, zijn wij gestart met de ontwikkeling van fase 7 van Koningskwartier. De bekende kwaliteit van Koningskwartier krijgen hier een vervolg. Een mix van rijwoningen, tweekappers, enkele appartementen en bovendien een aantal woningen met veranda, gelegen aan een parkachtige omgeving, zorgen voor een fijne woonsfeer. De woningen krijgen een vergelijkbare architectuurstijl als de rest van de wijk. Net als in de andere deelplannen is er weer volop ruimte voor groen en parkeren.

Kaart fase 7

Gevarieerd woningaanbod

Door de verschillen tussen de woningen ontstaat een aantrekkelijke mix, een levendig geheel. Bij het ontwerpen ervan heeft de architect goed gekeken naar de sfeer van Zevenhuizen. De architect is op zoek gegaan naar de aantrekkingskracht van de omgeving en de aansluiting bij het dorpse karakter. Kenmerkend hierbij zijn:

  • Een breed pallet van diverse kleuren baksteen
  • Brede kozijnen
  • Hoge gootlijnen
  • Groene hagen
  • Toepassing van erkers en tuitgevels
  • Comfortabel en duurzaam (gasloos)


START VERKOOP FASE 7!

Op dinsdag 30 maart a.s. start de online verkoop van Koningskwartier fase 7! Een breed aanbod aan woningtypes:
+ Rij- en hoekwoningen
+ Toekomstgerichte woningen
+ Twee-onder-een-kapwoningen
+ Bereikbare koopwoningen (vraag naar de voorwaarden)

 

De verkoopdocumentatie en voorwaarden vind je vanaf dinsdag 30 maart a.s. op https://woningen.woneninkoningskwartier.nl