Koningskwartier fase 8 te Zevenhuizen

Start verkoop Koningskwartier fase 8

Donderdag 9 juni a.s.

Momenteel worden alle verkoopstukken uitgewerkt. 

Vanaf donderdag 9 juni a.s. is het mogelijk om je online in te schrijven voor de woningen in het nieuwbouwproject Koningskwartier fase 8 in Zevenhuizen.


De woningen
In fase 8 van Koningskwartier komen er in totaal 45 woningen bij: 20 eengezinswoningen van 5,40 meter breed, 14 eengezinswoningen van 6,00 meter breed, 5 XL-eengezinswoningen die maar liefst 7,20 meter breed zijn en 6 twee-onder-een-kapwoningen, ook 6,00 meter breed. Alle woningen liggen verspreid over het plan. Je kiest voor de plek in fase 8 die je het meest aanspreekt.

1.jpg

De woningen in fase 8 worden compleet uitgevoerd. Inbegrepen is onder andere een complete badkamer met sanitair en tegelwerk, een ruime stelpost voor een luxe keuken, vloerverwarming en -koeling en zonnepanelen. Dat is comfortabel én duurzaam!
 

 

Bekijk hier het complete aanbod »

 Elke locatie een eigen sfeer
Koningskwartier is zo’n wijk om jaloers op te zijn. Het gebied dat aan de zuidkant van het dorp is ontwikkeld wás groen en blijft groen. Door de royale opzet van het plan is er veel ruimte om te ontspannen in de wijk. En nu de wijk al zeven fasen oud is, is al goed te zien hoe wonen en natuur samengaan in Koningskwartier.

Geïnteresseerd?
Ben je geïnteresseerd of wil je graag meer weten over de woningen? Meld je dan nu alvast aan als belangstellende tijdens de pre-sale, geef je voorkeur voor je favoriete woning(en) aan en blijf op de hoogte!
 

 

Geef je voorkeur door »