Scheele Makelaars
Bel ons nu 0180 315 544

Je laatste kans in fase 8!

12-12-2023

Nog enkele woningen beschikbaar. Oplevering voorjaar 2024.

Warm en energiezuinig wonen in Koningskwartier fase 8? Dat kan vanaf het voorjaar 2024!

Welkom in duurzaam Koningskwartier fase 8

Een ruim opgezet nieuwbouwplan met 48 eengezinswoningen in de populaire wijk Koningskwartier in Zevenhuizen. De bouw van Koningskwartier fase 8 vordert gestaag. Prognose start oplevering: voorjaar 2024.

In Koningskwartier fase 8 worden eengezinshuizen, tweekappers en vrijstaande villa’s in verschillende grootten gebouwd. Het ontwerp is geïnspireerd op de architectuur van de jaren dertig. Eén vrijstaande villa onderscheidt zich door het moderne en eigentijdse ontwerp en door de witte gevel. Wil je graag ruimte om je heen? Dan zit je hier goed. Het plan is ruim opgezet, parkeren veelal georganiseerd aan de achterzijde van de woningen in parkeerhofjes en grenzen aan vriendelijk ingerichte straten of lanen.

Geïnteresseerd? Schrijf u dan hier in als belangstellende of bel ons voor meer informatie.

 

 

Ongekend flexibel

De meest flexibele makelaar  in  Arnhem

Vriendelijk, flexibel en resultaatgericht. U bent in goede handen. We maken de verkoop van uw huis een geweldige ervaring, en de zoektocht naar een nieuwe woning een feest.

FUNDAmenteel beter.

Housenet 3 brengt websites van makelaars naar een tot op heden onbereikbaar niveau. Alle mogelijkheden van een groot woonportaal in uw eigen website. 

 

 

Zelfs naar Google ‘s maatstaven indrukwekkend.

De zoekmachine prestaties zijn ongekend en u beheert het allemaal zelf, zonder dat dit ten koste gaat van gebruikersgemak. 

Ongekend flexibel, ongeëvenaard creatief.

Bedenk de allermooiste manier om uw aanbod te laten zien, en doe die keer acht. Indrukwekkende, scherm vullende zoekresultatenpagina’s en detailpagina’s, in 8 variaties. 

Inloggen

Inloggen op mijn Scheele Makelaars. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?